Go Back Email Link
צלי אסדו בבישול עם ירקות

צלי אסדו בבישול עם ירקות

סוויט דולי
צלי אסדו בבישול עם ירקות בסיר שהוא נמס בפה
Prep Time 50 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 50 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 קילו אסדו בלי עצם
  • רבע כוס שמן
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 כפית צ'ילי אדום גרוס
  • 6 שיני שום
  • 2 גבעולי סלרי
  • 10 תפוחי אדמה
  • 3 גזרים
  • 2 בצל
  • 3 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, כשהשמן חם מוסיפים קוביות אסדו לסיר
  • מטגנים את קוביות הבשר בשמן מכל הצדדים עד שהבשר משחים
  • הבשר מפריש נוזלים וזה בסדר תנו לבשר להתבשל עם הנוזלים דקות ארוכות
  • מתבלים את הבשר עם הפלפל שחור, פפריקה, צילי ומערבבים את הבשר עם התבלינים
  • חותכים את הבצל לפרוסות, את הבצל לרבעים ומפזרים על הבשר
  • מפזרים תפוחי אדמה חצויים מעל, מפזרים עוד קצת פפריקה ומוסיפים מים
  • מוסיפים את שיני השום לתבשיל ומביאים לרתיחה
  • אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ונותנים לסיר להתבשל על אש קטנה כשלוש שעות
  • הריח שמשתרר בבית משגע ומדי פעם תבדקו את הבשר, אין סיכוי שהמים יגמרו אבל תשגיחו
  • אחרי שלוש שעות, נוגעים בתפוח האדמה עם מזלג ואומרים בוא נראה אם זה מוכן
  • טועמים ואומרים אמא'לה ואבא'לההההה זה טעיםםם ולא מפסיקים לטעום
  • שיהיה לכם בתיאבון אהובות ואהובים.
Keyword צלי אסדו בבישול עם ירקות