יוצקים שמן לסיר, כשהשמן חם מוסיפים קוביות אסדו לסיר
מטגנים את קוביות הבשר בשמן מכל הצדדים עד שהבשר משחים
הבשר מפריש נוזלים וזה בסדר תנו לבשר להתבשל עם הנוזלים דקות ארוכות
מתבלים את הבשר עם הפלפל שחור, פפריקה, צילי ומערבבים את הבשר עם התבלינים
חותכים את הבצל לפרוסות, את הבצל לרבעים ומפזרים על הבשר
מפזרים תפוחי אדמה חצויים מעל, מפזרים עוד קצת פפריקה ומוסיפים מים
מוסיפים את שיני השום לתבשיל ומביאים לרתיחה
אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ונותנים לסיר להתבשל על אש קטנה כשלוש שעות
הריח שמשתרר בבית משגע ומדי פעם תבדקו את הבשר, אין סיכוי שהמים יגמרו אבל תשגיחו
אחרי שלוש שעות, נוגעים בתפוח האדמה עם מזלג ואומרים בוא נראה אם זה מוכן
טועמים ואומרים אמא'לה ואבא'לההההה זה טעיםםם ולא מפסיקים לטעום
שיהיה לכם בתיאבון אהובות ואהובים.