מניחים את הכרוב על משטח עבודה וחותכים את הכרוב מארבעה צדדים
יוצרים מהכרוב מרובע ומפרידים את עלי הכרוב אחד אחרי השני
גם את העלים שבתוך הכרוב מהצדדים, מפרידים
שמים סיר עם מים על האש ומביאים לרתיחה
שמים את העלים בתוך המים מספר דקות עד שהעלים מתרככים
חלק מעלי הכרוב קוצצים דק דק ומשטחים על תבנית האפייה
מעבירים את העלים למסננת ומסדרים את משטח העבודה
חלק מעלי הכרוב הטריים קוצצים, ושמים בתבנית עליה נניח את אצבעות הכרוב
מעבירים עלה כרוב למשטח העבודה, שמים כפית מילוי ומגלגלים לאצבע ישרה
ככה מכינים את כל עלי הכרוב
יוצקים על עלי הכרוב הקצוצים שבתבנית, שתיים - שלוש כפות מהרוטב שבסיר
אחד אחרי השני מניחים את אצבעות הכרוב בסידור יפה מסביב לתבנית
אפשר לפזר 2-3 כפות מהבשר הטחון על אצבעות הכרוב
יוצקים על אצבעות הכרוב את הרוטב שהכנו בסיר
מכסים את התבנית שלנו עם נייר אפייה ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מכניסים את התבנית ואופים כשעה-שעה וחצי
עשר דקות לפני סיום הבישול בתנור, מורידים את הנייר ונותנים מכת חום של 200 מעלות לתבשיל
מוציאים מהתנור ורואים איך האצבעות ממש נמסות בפה. בתיאבון.