יוצקים לסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה
מכבים את האש ומכניסים לסיר את השוקולד המריר.
שמים את הסיר בצד ומחכים כחמש עד שבע דקות
השוקולד קצת נמס בינתיים וזה נהדר
מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מקררים את התערובת כמה דקות.
יוצקים את השוקולד המומס לתבניות הסיליקון
או לתבניות המגנום ומכניסים למקפיא לארבע עד חמש שעות.
מוציאים ומלקקים בהנאה
אפשר ליצוק על הגלידה לאחר שהיא מוכנה גם גאנש מומס
או להגיש עם קצפת
אופציה נוספת – לקרר את הגאנש במקרר, שלוש שעות לפחות, להוציא מהמקרר, להקציף ולהקפיא.
שיהיה לכם קיץ טעים!