מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
ארטיק שוקולד שוקולד ביתי

גלידת שוקולד שוקולד שמכינים בבית משני מצרכים בלבד ויש גם גירסת פרווה

שתף
הדפסה
ארטיק שוקולד שוקולד ביתי
מה צריך

200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

מה צריך

200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

ארטיק שוקולד שוקולד ביתי

ארטיק שוקולד שוקולד ביתי שהוא גלידת שוקולד
שמכינים בבית משני מצרכים בלבד.

אחרי שפירסמתי את הקרטיבים שמכינים בבית,
פנתה אלי מישהי ושאלה איך מכינים ארטיק שוקולד.
או! איזה רעיון נהדר! אני מתה על שוקולד ולכן
הכנתי את ארטיק השוקולד כקינוח לסוף הארוחה.
חלק מהגלידה שמתי בתבניות מגנום,
אבל חלק הקפאתי בתבניות סיליקון בצורות,
כמו שאתם רואים בתמונה וזה יצא פשוט מושלם.
כמו הגלידוניות האלה שמנשנשים בסוף ארוחה, כזה!
הפעם ריבועי השוקולד נעלמו ראשונים.

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

אצלנו הנכדים מתחלקים לילדי הארטיק וילדי הקרטיב.
שניים מאד אוהבים ארטיקים ואחד ממש אוהב קרטיב.
הפעם החלטתי לפנק את ילדי הארטיקים.

כבר הכנתי קרטיב מנגו טבעוני בייתי

איך מכינים קרטיב פירות ביתי וגם קרטיב מלון ביתי טבעוני

לכולם היתה הצלחה נהדרת, אבל הפעם החלטתי להכין גלידה.

קל מאד להכין את הגלידה.
אני הוספתי לגאנש המומס גירודי שוקולד שיהיה יותר מעניין.
אפשר להוסיף עוגיות אוראו,
אפשר להוסיף פיקנים מסוכרים,
ואפשר להגיש את הגלידה כארטיקים או גלידת שוקולד עם קצפת.

בפעם הקודמת שאלו אותי איפה קניתי את תבניות הסיליקון
אז הנה – מצרפת לכם לינק שתוכלו לקנות כאוות נפשכם
תבניות מגנום לארטיקים.

ארטיק שוקולד שוקולד ביתי

עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות

עוד מתכונים לילדים תמצאו פה
מתכונים לילדים

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו5 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

ארטיק שוקולד שוקולד ביתי

ארטיק שוקולד שוקולד ביתי


מה צריך בשביל להכין ארטיק שוקולד שוקולד ביתי?

200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

לגירסה פרווה:
1 שמנת צמחית

איך מכינים ארטיק שוקולד שוקולד ביתי?

יוצקים לסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
מכבים את האש ומכניסים לסיר את השוקולד המריר.
שמים את הסיר בצד ושוכחים ממנו.
לאחר כחמש דקות, מערבבים היטב לעיסה שחורה אחידה.
מקררים את התערובת כמה דקות.
יוצקים את השוקולד המומס לתבניות הסיליקון
או לתבניות המגנום ומכניסים למקפיא לארבע עד חמש שעות.
מוציאים ומלקקים בהנאה.
אפשר ליצוק על הגלידה לאחר שהיא מוכנה גם גאנש מומס
או להגיש עם קצפת.

אופציה נוספת – לקרר את הגאנש במקרר, שלוש שעות לפחות, להקציף ולהקפיא. גם משובח ביותר!
טעים טעים!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?