ארטיק שוקולד שוקולד ביתי שהוא גלידת שוקולד שמכינים בבית משני מצרכים בלבד.
אחרי שפירסמתי את הקרטיבים שמכינים בבית,
פנתה אלי מישהי ושאלה איך מכינים ארטיק שוקולד.
או! איזה רעיון נהדר! אני מתה על שוקולד ולכן
הכנתי את ארטיק השוקולד כקינוח לסוף הארוחה.
חלק מהגלידה שמתי בתבניות מגנום,
אבל חלק הקפאתי בתבניות סיליקון בצורות,
כמו שאתם רואים בתמונה וזה יצא פשוט מושלם.
כמו הגלידוניות האלה שמנשנשים בסוף ארוחה, כזה!
הפעם ריבועי השוקולד נעלמו ראשונים.
באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
אצלנו הנכדים מתחלקים לילדי הארטיק וילדי הקרטיב.
שניים מאד אוהבים ארטיקים ואחד ממש אוהב קרטיב.
הפעם החלטתי לפנק את ילדי הארטיקים.
כבר הכנתי קרטיב מנגו טבעוני בייתי
איך מכינים קרטיב פירות ביתי וגם קרטיב מלון ביתי טבעוני
לכולם היתה הצלחה נהדרת, אבל הפעם החלטתי להכין גלידה.
קל מאד להכין את הגלידה.
אני הוספתי לגאנש המומס גירודי שוקולד שיהיה יותר מעניין.
אפשר להוסיף עוגיות אוראו,
אפשר להוסיף פיקנים מסוכרים,
ואפשר להגיש את הגלידה כארטיקים או גלידת שוקולד עם קצפת.
בפעם הקודמת שאלו אותי איפה קניתי את תבניות הסיליקון
אז הנה – מצרפת לכם לינק שתוכלו לקנות כאוות נפשכם
תבניות מגנום לארטיקים.
עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות
עוד מתכונים לילדים תמצאו פה
מתכונים לילדים
הבלנדר שייקר שיעשה לכם את הקיץ טעים!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו5 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ארטיק שוקולד שוקולד ביתי
ארטיק שוקולד שוקולד ביתי
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מל' שמנת מתוקה
Instructions
- יוצקים לסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה
- מכבים את האש ומכניסים לסיר את השוקולד המריר.
- שמים את הסיר בצד ומחכים כחמש עד שבע דקות
- השוקולד קצת נמס בינתיים וזה נהדר
- מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מקררים את התערובת כמה דקות.
- יוצקים את השוקולד המומס לתבניות הסיליקון
- או לתבניות המגנום ומכניסים למקפיא לארבע עד חמש שעות.
- מוציאים ומלקקים בהנאה
- אפשר ליצוק על הגלידה לאחר שהיא מוכנה גם גאנש מומס
- או להגיש עם קצפת
- אופציה נוספת – לקרר את הגאנש במקרר, שלוש שעות לפחות, להוציא מהמקרר, להקציף ולהקפיא.
- שיהיה לכם קיץ טעים!