קרטיב מלון ביתי טבעוני, מכינים ממוצר אחד בלבד. ממלון.
לא הוספתי סוכר, לא הוספתי לימון, לא הוספתי כלום.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את הקרטיבים
תוכלו לראות כאן
הכל התחיל כשהכנתי ארטיק וניל מצופה שוקולד
קניתי תבניות ארטיק, הפשוטות האלה, שהתגלו כתבניות פח, סליחה על הביטוי.
השעה הייתה מאוחרת ואני הייתי חייבת להגיש צילומים למחרת,
אז רצתי בין חנויות האפייה ומצאתי תבניות ושילמתי מעל ל-100 שקל.
אבל הפעם סידרתי לכם מבצע לתבניות בבקשה
את קרטיב המלון הכנתי כמו שאמרתי אך ורק מטחינה של המלון במעבד מזון.
המלון היה מספיק מתוק ולא הוספתי לו שום סוכר או לימון.
טוחנים את המלון, מעבירים לתבניות, מקפיאים לכמה שעות,
מוציאים וזוללים. החטיף הכי טעים של הקיץ.
כשהגיעו תבניות הארטיקים,
מסתבר שהגאון גם קנה גם שקיות שקופות לאיחסון הקרטיבים במקרר. פנטסטי!
ככה אפשר לשמור את הקרטיבים במקפיא בצורה נוחה.
הכנתי כבר כמה סיבובי קרטיב כאלה וכל פעם שמרתי עם הניילון, רעיון מעולה.
אם אתם רוצים בבקשה תלחצו על הלינק ותוכלו לרכוש גם
שקיות שקופות לקרטיבים
עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות
עוד מתכונים לילדים תמצאו פה
מתכונים לילדים
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
קרטיב מלון ביתי טבעוני
מה צריך בשביל קרטיב מלון ביתי טבעוני?
חצי מלון חתוך לריבועים
איך מכינים קרטיב מלון ביתי טבעוני?
שמים מלון במעבד מזון ביתי וטוחנים.
זהו. תטעמו, אם זה לא מספיק מתוק לכם אתם יכולים להוסיף סוכר,
אצלנו אהבו ככה.
יוצקים את מיץ המלון לתבניות הגלידה
ומכניסים למקפיא.
אחרי 5 שעות מוציאים, שולפים מהתבנית
ומכרסמים בהנאה קרטיב מלון טבעוני.