להניח את המצות בקערה גדולה לכסות את המצות במי ברז
אפשר להניח על המצות קערה כדי שלא יצופו
לחכות כשעה עד שעה וחצי להעביר למסננת ועם היד ללוש את המצות עד שיהיו מעין פירורים
להשאיר בקערה עוד כעשר דקות-רבע שעה כדי שהמים יטפטפו מהמצות
לסחוט את המצות בתוך הקערה, להוסיף הביצים והמלח ולערבב
העיסה נשארת די דלילה
לחמם שמן עמוק לטיגון
להניח כמות של כף מרק במחבת כל פעם כ6-8 כדורים תלוי בגודל המחבת
כשהכדור בצבע חום בהיר- להפוך צד ולטגן בצד השני
לאחר הטיגון להניח על מגבת נייר
את חומרי הסירופ שמים בסיר ומביאים לרתיחה
לאחר שהסוכר נמס מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות
מורידים מהאש ויוצקים על הבומאלוס. חלום חלום חלום!
גם רוטב מייפל יעשה את העבודה נהדר
אם אוכלים אותם חמים אפשר להשתגע – אבל גם קרים הם נהדרים! חג שמח