ראשית מכינים את הבשר, יוצקים שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו תוך כדי מעיכה ויש לפורר את הבשר
מוסיפים את כל התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזיליה
מערבבים הכל ביחד
מבשלים את הבשר עד שהוא מוכן, מורידים מהאש ומקררים
פותחים את חבילת עלי הפילו
אם רוצים להכין 4 בורקיטס מדף אחד
משמנים את עלה הפילו חותכים לארבעה פסים
בכל פס למעלה שמים כף בשר ומתחhלים לקפל למשולשים
התהליך מודגם שלב אחרי שלב בסרטון
אם אתם רוצים להכין את הבורקיטס מדף אחד
משמנים את הדף, מקפלים לחצי, את הדף חותכים לשני פסים
ממלאים למעלה עם כף בשר ומקפלים למשולשים
מכינים את כל הבורקיטס ושמים בתבנית אפייה
מורחים ביצה טרופה מפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים את הבורקיטס כ-15 דקות עד שהם משחימים
מוציאים ואוכלים חם! בתיאבון