כמה שעות לפני ההכנה מרטיבים מצות ועוטפים אותן במגבת מטבח
נותנים למצות להתרכך, בינתיים מכינים את הבשר
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים ריבועי בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עם מזלג עד שהבשר מתפורר ונעשה שחום
מוסיפים מלח, פלפל שחור ובהרט, ומוסיפים גם את רסק העגבניות
מערבבים הכל ביחד ומבשלים כמה דקות עד שהבשר מוכן
כשהמצות מוכנות ורכות, מוציאים מצה, חותכים לחצי
בפינה שמים כף מתערובת הבשר ומקפלים למשולש, עוד משולש ועוד משולש
ואת השפיץ מהדבקים למצה. אל תדאגו זה לא יתפורר
תניחו על משטח העבודה עם הפינה למטה כדי שמצה "לא תזוז"
ככה תכינו את כל המצות
טורפים שתי ביצים ומוסיפים כף מיונז לתערובת ומערבבים היטב
כל מצה טובלים היטב, היטב בביצה, ומהדקים את הפינות הפתוחות
מעבירים לתבנית הנינג'ה
אני שמתי על תוכנית אפייה 180 מעלות היה רשום 20 דקות
אחרי רבע שעה פתחתי, היו שחומות, הפכתי לצד השני ועוד כמה דקות
בום! המצות יצאו פשוט נהדרות. קריספיות, פריכות, הבורקיטס שלכם מוכנים. בתיאבון!