בורקיטס ממצות עם בשר אפויות בנינג'ה יהפכו את החיים שלכם בפסח לקלי-קלות. הרי כולנו יודעים שפסח זה חג השמן ואנחנו לא מפסיקים לטגן מצות.
מדי שנה כולם בדיאטה, כולם שומרים אבל תמיד מגיעה השיחה "מה? לא תזמיני אותנו לבורקס של פסח?"
אז השנה עלה לי רעיון גאוני. הרי כל השנה אני רק מחפשת קיצורי דרך, למה לא לנסות להכין בנינג'ה מצות כמו-מטוגנות ממולאות?! ותקשיבו זה עבד אש!
מרטיבים מצות, ממלאים ומקפלים למשולשים כמו בורקיטס. טובלים בביצה. אחרי הטבילה מעבירים לתבנית הנינג'ה ואופים. רבע שעה – בום! זה היה מוכן.
בהתחלה שמתי על תוכנית אפייה והיה רשום עשרים דקות. אני בדקתי אחרי עשר דקות, אחרי 15 דקות, הפכתי, עוד חמש דקות והוצאתי.
הן קריספיות, פריכות, נהדרות!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
מגישים עם סלט או חמוצים, או אפילו עם ממרח שום כמו שאני הכנתי, זה פשוט מושלם!
טוב בטח שאפשר להגיש גם עם סלט, ברור, הכל טעים בפסח.
מחזיק סכו"ם ממתכת – פריט עיצובי למטבח
לפרטים ומכירה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אוח כמה שאתם תהנו מבורקיטס האלה
בורקיטס מצות עם בשר אפויות בנינג'ה

בורקיטס מצות עם בשר אפויות בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 5 מצות רטובות
- 250 גרם בשר טחון
- 1 בצל
- 3 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית בהרט
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 ביצים
- 1 כף מיונז
Instructions
- כמה שעות לפני ההכנה מרטיבים מצות ועוטפים אותן במגבת מטבח
- נותנים למצות להתרכך, בינתיים מכינים את הבשר
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים ריבועי בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עם מזלג עד שהבשר מתפורר ונעשה שחום
- מוסיפים מלח, פלפל שחור ובהרט, ומוסיפים גם את רסק העגבניות
- מערבבים הכל ביחד ומבשלים כמה דקות עד שהבשר מוכן
- כשהמצות מוכנות ורכות, מוציאים מצה, חותכים לחצי
- בפינה שמים כף מתערובת הבשר ומקפלים למשולש, עוד משולש ועוד משולש
- ואת השפיץ מהדבקים למצה. אל תדאגו זה לא יתפורר
- תניחו על משטח העבודה עם הפינה למטה כדי שמצה "לא תזוז"
- ככה תכינו את כל המצות
- טורפים שתי ביצים ומוסיפים כף מיונז לתערובת ומערבבים היטב
- כל מצה טובלים היטב, היטב בביצה, ומהדקים את הפינות הפתוחות
- מעבירים לתבנית הנינג'ה
- אני שמתי על תוכנית אפייה 180 מעלות היה רשום 20 דקות
- אחרי רבע שעה פתחתי, היו שחומות, הפכתי לצד השני ועוד כמה דקות
- בום! המצות יצאו פשוט נהדרות. קריספיות, פריכות, הבורקיטס שלכם מוכנים. בתיאבון!
קמה להכין 😘 גם את הבשר אכין בנינגה. 😋
ויצא טעים? חג שמח אהובה