ראשית מכינים את הבשר, יוצקים שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו תוך כדי מעיכה ויש לפורר את הבשר
מוסיפים את כל התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזיליה
מערבבים הכל ביחד
מבשלים את הבשר עד שהוא מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
מורידים מהאש ומקררים את הבשר
פותחים את הבצק עלים ומרדדים למשטח חלק
קורצים עיגולים בבצק, תקרצו את העיגולים די צמודים
ממלאים כל העיגולים בבשר
מכינים מכל עיגול, אוזן המן, על ידי קיפול הקצוות למשולש
יש להדק היטב היטב את הקצוות שלא יפתחו בזמן האפייה
את שאריות הבצק מרדדים שוב וקורצים שוב עיגולים ומכינים עוד אוזני המן
מעבירים את אוזני המן לתבנית
מורחים בביצה טרופה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
אופים כשלושים דקות עד שהם משחימים
מוציאים ומגישים חם! אפשר להגיש עם טחינה ליד זה נהדר! חג שמח.