Go Back Email Link
בורקס אוזני המן במילוי בשר

בורקס אוזני המן במילוי בשר

סוויט דולי
בורקס אוזני המן במילוי בשר בבצק עלים, בורקס ממולאים בשר טחון וצנוברים
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס צנוברים
  • 1 ביצה טרופה

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הבשר, יוצקים שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ
  • מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו תוך כדי מעיכה ויש לפורר את הבשר
  • מוסיפים את כל התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזיליה
  • מערבבים הכל ביחד
  • מבשלים את הבשר עד שהוא מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
  • מורידים מהאש ומקררים את הבשר
  • פותחים את הבצק עלים ומרדדים למשטח חלק
  • קורצים עיגולים בבצק, תקרצו את העיגולים די צמודים
  • ממלאים כל העיגולים בבשר
  • מכינים מכל עיגול, אוזן המן, על ידי קיפול הקצוות למשולש
  • יש להדק היטב היטב את הקצוות שלא יפתחו בזמן האפייה
  • את שאריות הבצק מרדדים שוב וקורצים שוב עיגולים ומכינים עוד אוזני המן
  • מעבירים את אוזני המן לתבנית
  • מורחים בביצה טרופה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
  • אופים כשלושים דקות עד שהם משחימים
  • מוציאים ומגישים חם! אפשר להגיש עם טחינה ליד זה נהדר! חג שמח.
Keyword בורקס אוזני המן במילוי בשר