בורקס אוזני המן במילוי בשר וצנוברים מבצק עלים, הם ביסים פריכים ומשגעים של אוזני המן נהדרים! כדי שהאורחים שלכם בפורים יהנו גם מאוירת החג וגם מנשנוש טעים, הכנתי לכם אוזני המן נהדרים במילוי בשר וצנוברים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את הבורקס אוזני המן הכנתי מבצק עלים ובואו תראו כמה קל להכין את הנהדרים האלה.
ראשית כמובן מכינים את המלית של הבשר הטחון.
מטגנים בצל, כשהבצל שחום, מכניסים את הבשר פנימה
מוסיפים מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזיליה
מפוררים את הבשר תוך כדי בישול
כשהוא מוכן, מורידים מהאש,
מוסיפים צנוברים – מערבבים הכל ביחד
והתערובת שלנו מוכנה.
מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים,
מוציאים את שאריות הבצק, שימו בצד
כי אחרכך נרדד את הבצק שוב ונכין עוד סיבוב של בורקס
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עובדים על נייר האפייה, זה נוח מאד.
כל עיגול ממלאים במלית של בשר עם צנוברים ומכינים אוזני המן נהדרים
כשאוזני המן מוכנים,
מורחים את הבצק של אוזני המן בביצה טרופה
ומסדרים בתבנית
אני מדגישה ומבקשת
תהדקו היטב היטב את הקצוות!
שלא יהיו טענות אחרכך, דולי נפתחו לי אוזני המן.
הבצק שמנוני כמובן והוא נוטה להתנפח
לכן, תהדקו את הקצוות היטב היטב.
מסדרים את אוזני המן בתבנית, מורחים בביצה טרופה ולתנור
מגישים חם!
אם אתם רוצים להתכונן מראש – תכינו,
תשימו במקרר ולפני שהאורחים מגיעים – תאפו.
אפשר כמובן להזליף טחינה עליהם זה פשוט נהדר
הם לא גדולים ושני ביסים הם נגמרים.
כמובן שתבחרו את גודל הכוס כדי שלא יהיו לכם אוזני המן ענקיות
מתכוננים לניקיונות פסח?
הטריק שיעזור לכם לנקז את המים בקלות
מחפשים מתכונים לבורקס? בבקשה
מתכונים לבורקס
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
בורקס אוזני המן במילוי בשר
בורקס אוזני המן במילוי בשר
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 250 גרם בשר טחון
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס צנוברים
- 1 ביצה טרופה
Instructions
- ראשית מכינים את הבשר, יוצקים שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ
- מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו תוך כדי מעיכה ויש לפורר את הבשר
- מוסיפים את כל התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזיליה
- מערבבים הכל ביחד
- מבשלים את הבשר עד שהוא מוכן, מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
- מורידים מהאש ומקררים את הבשר
- פותחים את הבצק עלים ומרדדים למשטח חלק
- קורצים עיגולים בבצק, תקרצו את העיגולים די צמודים
- ממלאים כל העיגולים בבשר
- מכינים מכל עיגול, אוזן המן, על ידי קיפול הקצוות למשולש
- יש להדק היטב היטב את הקצוות שלא יפתחו בזמן האפייה
- את שאריות הבצק מרדדים שוב וקורצים שוב עיגולים ומכינים עוד אוזני המן
- מעבירים את אוזני המן לתבנית
- מורחים בביצה טרופה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
- אופים כשלושים דקות עד שהם משחימים
- מוציאים ומגישים חם! אפשר להגיש עם טחינה ליד זה נהדר! חג שמח.