מקלפים את החציל, פורסים לפרוסות וחותכים לריבועים
משמנים תבנית מפזרים את ריבועי החצילים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים עד שריבועי החציל משחימים.
בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הבשר
במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
כשהחצילים מוכנים נותנים להם להתקרר קצת ומערבבים עם הבשר
מרדדים את הבצק שיהיה דק.
מסמנים שני פסים לאורך הבצק אבל לא חותכים את הבצק
מפזרים את הבשר עם החצילים בפס האמצעי של הבצק
חורצים עם סכין ומסמנים בצדדים פסים לאורך וחותכים את כל הבצק לפסים
את הריבוע האמצעי של הבצק למטה מכסים את הבשר עם הבצק
אותו דבר עם הריבוע העליון. לכסות את הבשר עם הבצק
עם הרצועות בצק מכסים את הבשר והחצילים עד הסוף
משמנים בביצה טרופה את כל הבורקס. מפזרים מעל שומשום.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים.
מגישים לשולחן ומתענגים על כל ביס.