בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים, מאפה מופלא ופריך - מושלם!

שתף
הדפסה
בורקס בשר וחצילים בבצק עלים
מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש
1 חציל

ביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש
1 חציל

ביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים תכינו לאורחים שלכם היום בערב לנר רביעי של חנוכה. מאפה מופלא, פריך ממלא את הפה בטעמים חלומיים, נראה כמו חלה וטעים אש!

הם ילקקו את האצבעות ואתם תהיו מרוצים כמה הצליח לכם.

אני ממליצה להכין את הבורקס בתבנית, להכניס למקרר, חצי שעה לפני שהאורחים מגיעים להתחיל לאפות ואז הבורקס יהיה במיטבו.

פריך, קריספי, נהדר. תוסיפו ליד סלט, לקינוח סופגניות מתכונים לסופגניות רבותי סופגניות! ואתם מסודרים.

 

תראו איזה יופי של בורקס שאני קוראת לו חלת בשר וחצילים. כדי שתראו כמה זה קל להכין , הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות איך הכנתי

בואו תראו באינסטוש את הבשר בלייב
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

את הבורקס הכנתי עם הבצק עלים של שימרית, שתמיד מחכה לי במקרר ואין צורך לחכות שיפשיר. מוציאים מהמקרר, מרדדים ועל נייר האפייה המוצמד לו מתחילים לעבוד.

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
רק מסמנים את הקוים לא חותכים.
מכינים תערובות של בצל עם חצילים
ובאמצע מניחים את תערובת הבשר והחצילים.

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

בשלב הבא חותכים פסים בצדדים
ועוטפים את הבצק עם רצועות הבצק
פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל
תוכלו לראות בסרטון איך בדיוק הכנתי.
בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

משאירים את הבצק על נייר האפייה
ומכניסים לתנור לאפייה.
אם אתם רוצים להתכונן מראש,
תכינו את הבורקס בבוקר, תכניסו למקרר
וחצי שעה לפני שהאורחים מגיעים תאפו את הבורקס.
ככה נראה הבורקס לפני שנכנס לתנור.

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

מחפשים מתנות לחגים?
כל המתנות וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ –
סוויט דולי בדיל היומי

יצא מהתנור, תראו כמה יפה הבורקס שלנו עם הבשר והחצילים.

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

תראו את הבורקס היפה שלנו

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

 

כדי שיהיה לכם יותר קל, חברת "שימרית" יצאה במבצע חדש – הם מביאים לכם מארז של שימרית, בצידנית, עם שליח עד הבית.
השליח דופק בדלת ואתם מקבלים מארז של שימרית.

מארז פיצה של שימרית
החודש נושא המארזו הוא פיצות. כל מה שאתם זקוקים בשביל להנות מהבצקים של שימרית וגם להכין פיצות

מה בערכה?

  • 2 חבילות בצק פיצה
  • חבילה בצק עלים
  • חבילה בצק פילו
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות יד מרדכי – ללא חומרים משמרים
  • 220 גרם גבינת מוצרלה מגוררת – גד
  • 1 צנצנת פלפלים קלויים – ללא חומרים משמרים
  • 1 קופסת זיתים ירוקים מגולענים – ללא חומרים משמרים
  • 1 גלגלת חיתוך לפיצה
  • תערובת תיבול
  • דף עם מתכונים והמתכון שלי גם כמובן.

 והכל מגיע ארוז ומסודר בצידנית שימושית- עד הבית!  

עלות משלוח: ₪20

*כל ההזמנות מטופלות ונשלחות בימי עסקים בלבד

*אספקה: עד 4 ימי עסקים לאזורי קריות עד ב"ש

כשרות:

  • סדרת הבצקים: בד"ץ בית יוסף
  • גבינת מוצרלה: בד"ץ בית יוסף
  • רוטב פיצה: בד"ץ מחזיקי הדת

 

מחירים (לפני משלוח):

ערכה 1 – 140 ₪

2 ערכות – 250 ₪ (125 ₪ לערכה)

3 ערכות – 330 ₪ (110 ₪ לערכה)

והלאה… מעל 3 ערכות זה יוצא 110 ₪ לערכה.

 

איך זה עובד

בעת ההזמנה תכניסו את קוד הקופון – dooly15
אתם מקבלים הנחה של 15 ש"ח!

אתם לוחצים פה – ,
מזמינים את המארז – והמארז בדרך אליכם.
אם אתם רוצים לבצע הזמנה טלפונית ולא דרך האתר
מתקשרים – 058-4562255
ושירות הלקוחות יעביר את ההזמנה בשבילכם, במידה ולא עונים לכם תשלחו ווטצ'אפ ויחזרו אליכם.

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

 

 


בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

סוויט דולי
בורקס בצק עלים ממולא עם בשר וחצילים
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים של שימרית
  • 500 גרם בשר טחון
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 חציל
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף שומשום לפיזור על הבורקס

Instructions
 

  • מקלפים את החציל, פורסים לפרוסות וחותכים לריבועים
  • משמנים תבנית מפזרים את ריבועי החצילים
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים עד שריבועי החציל משחימים.
  • בזמן שהחצילים בתנור מכינים את הבשר
  • במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
  • מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
  • מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
  • כשהחצילים מוכנים נותנים להם להתקרר קצת ומערבבים עם הבשר
  • מרדדים את הבצק שיהיה דק.
  • מסמנים שני פסים לאורך הבצק אבל לא חותכים את הבצק
  • מפזרים את הבשר עם החצילים בפס האמצעי של הבצק
  • חורצים עם סכין ומסמנים בצדדים פסים לאורך וחותכים את כל הבצק לפסים
  • את הריבוע האמצעי של הבצק למטה מכסים את הבשר עם הבצק
  • אותו דבר עם הריבוע העליון. לכסות את הבשר עם הבצק
  • עם הרצועות בצק מכסים את הבשר והחצילים עד הסוף
  • משמנים בביצה טרופה את כל הבורקס. מפזרים מעל שומשום.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים.
  • מגישים לשולחן ומתענגים על כל ביס.
Keyword בורקס בשר וחצילים בבצק עלים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים