Go Back Email Link
בורקס בשר כשר לפסח

בורקס בשר כשר לפסח

סוויט דולי
בורקס בשר כשר לפסח מבצע עלים שמכינים בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 39 minutes
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים כשר לפסח שימרית
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ומפוררים עם מזלג וכל הזמן מטגנים
  • מוסיפים את המלח, פלפל ושום ומטגנים עד שהבשר מוכן
  • כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ומקררים
  • פותחים את הבצק לאורך
  • שמים למטה עם כפית שורה של בשר טחון ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
  • חותכים עם סכין. את הקצוות מהדקים
  • עוברים לפס הבא. שוב מפזרים בשר טחון ומגלגלים לרולדה
  • ככה מכינים 5 פסים של בצק
  • שמים בתבנית אפייה, מורחים בביצה טרופה
  • חורצים פסים לאורך הבצק ומפזרים שומשום
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הבורקס
  • אופים כשלושים דקות, מוציאים והמנה שלכם מוכנה. בתיאבון.
Keyword בורקס בשר כשר לפסח