יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר ומפוררים עם מזלג וכל הזמן מטגנים
מוסיפים את המלח, פלפל ושום ומטגנים עד שהבשר מוכן
כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ומקררים
פותחים את הבצק לאורך
שמים למטה עם כפית שורה של בשר טחון ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
חותכים עם סכין. את הקצוות מהדקים
עוברים לפס הבא. שוב מפזרים בשר טחון ומגלגלים לרולדה
ככה מכינים 5 פסים של בצק
שמים בתבנית אפייה, מורחים בביצה טרופה
חורצים פסים לאורך הבצק ומפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הבורקס
אופים כשלושים דקות, מוציאים והמנה שלכם מוכנה. בתיאבון.