בורקס בשר כשר לפסח מבצע עלים, תהייה המנה הראשונה שלכם לפסח. את הבורקס הכנתי עם הבצק עלים של שימרית כשר לפסח, ללא גלוטן, קל לעבוד איתו והוא יהיה הכוכב של המנה הראשונה אצלכם על השולחן.
בורקס בשר הוא מאפה אהוב, המשלב בצק פריך ועסיסי עם מילוי בשר מתובל. אין ספק שמדובר בחוויה קולינרית נהדרת, במיוחד עבור חובבי הבשר. הבצק של שימרית הוא פתרון נהדר, המאפשר לכם ליהנות ממנה אהובה וחגיגית גם במהלך החג.
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
הבצק עלים של שימרית תמיד נמצא במקררים, ליד הגבינות והחמאה, וככה תהייה לנו מנה ראשונה נהדרת אהובה על כולם, בורקס בשר שקל להכין וכולם אוהבים.
בשנה שעברה הכנתי עם הבצק למנה ראשונה – נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח
שהיתה הצלחה נהדרת
השנה החלטתי להכין בורקס בשר שמגלגלים בצ'יק צ'ק. אחרי שהכנתי רולדות החלטתי אחד להכין בצורת שבלול.
מנה ראשונה נהדרת לחג.
מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
יצאו פריכים ונהדרים, בורקס בשר כשר לפסח
שיהיה חג שקט, אמן כל החטופים יחזרו הביתה, שחיילי צה"ל יחזרו הביתה
ויהיה לנו חג של ניסים.
הפרסום בשיתוף "שימרית"
בורקס בשר כשר לפסח

בורקס בשר כשר לפסח
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים כשר לפסח שימרית
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שום כתוש
- 1 ביצה טרופה
- 1 כף שומשום
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הבשר ומפוררים עם מזלג וכל הזמן מטגנים
- מוסיפים את המלח, פלפל ושום ומטגנים עד שהבשר מוכן
- כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ומקררים
- פותחים את הבצק לאורך
- שמים למטה עם כפית שורה של בשר טחון ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
- חותכים עם סכין. את הקצוות מהדקים
- עוברים לפס הבא. שוב מפזרים בשר טחון ומגלגלים לרולדה
- ככה מכינים 5 פסים של בצק
- שמים בתבנית אפייה, מורחים בביצה טרופה
- חורצים פסים לאורך הבצק ומפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הבורקס
- אופים כשלושים דקות, מוציאים והמנה שלכם מוכנה. בתיאבון.