בורקס בשר כשר לפסח

בורקס בשר כשר לפסח המנה הראשונה שלכם לפסח

שתף
הדפסה
בורקס בשר כשר לפסח
מה צריך

1 חבילה בצק עלים שימרית כשר לפסח
4 כפות שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית שום כתוש
1 ביצה טרופה
שומשום לפיזור מעל

מה צריך

1 חבילה בצק עלים שימרית כשר לפסח
4 כפות שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית שום כתוש
1 ביצה טרופה
שומשום לפיזור מעל

בורקס בשר כשר לפסח

בורקס בשר כשר לפסח מבצע עלים, תהייה המנה הראשונה שלכם לפסח. את הבורקס הכנתי עם הבצק עלים של שימרית כשר לפסח, ללא גלוטן, קל לעבוד איתו והוא יהיה הכוכב של המנה הראשונה אצלכם על השולחן.

בורקס בשר הוא מאפה אהוב, המשלב בצק פריך ועסיסי עם מילוי בשר מתובל. אין ספק שמדובר בחוויה קולינרית נהדרת, במיוחד עבור חובבי הבשר. הבצק של שימרית הוא פתרון נהדר, המאפשר לכם ליהנות ממנה אהובה וחגיגית גם במהלך החג.

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

הבצק עלים של שימרית תמיד נמצא במקררים, ליד הגבינות והחמאה, וככה תהייה לנו מנה ראשונה נהדרת אהובה על כולם, בורקס בשר שקל להכין וכולם אוהבים.

בורקס בשר כשר לפסח

 

בשנה שעברה הכנתי עם הבצק למנה ראשונה – נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח
שהיתה הצלחה נהדרת

נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח

 

השנה החלטתי להכין בורקס בשר שמגלגלים בצ'יק צ'ק. אחרי שהכנתי רולדות החלטתי אחד להכין בצורת שבלול.
מנה ראשונה נהדרת לחג.

בורקס בשר כשר לפסח

מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

יצאו פריכים ונהדרים, בורקס בשר כשר לפסח

בורקס בשר כשר לפסח

שיהיה חג שקט, אמן כל החטופים יחזרו הביתה, שחיילי צה"ל יחזרו הביתה
ויהיה לנו חג של ניסים.

בורקס בשר כשר לפסח

 

 

הפרסום בשיתוף "שימרית"

 

בורקס בשר כשר לפסח

 

 

בורקס בשר כשר לפסח

סוויט דולי
בורקס בשר כשר לפסח מבצע עלים שמכינים בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 39 minutes
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים כשר לפסח שימרית
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ומפוררים עם מזלג וכל הזמן מטגנים
  • מוסיפים את המלח, פלפל ושום ומטגנים עד שהבשר מוכן
  • כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ומקררים
  • פותחים את הבצק לאורך
  • שמים למטה עם כפית שורה של בשר טחון ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
  • חותכים עם סכין. את הקצוות מהדקים
  • עוברים לפס הבא. שוב מפזרים בשר טחון ומגלגלים לרולדה
  • ככה מכינים 5 פסים של בצק
  • שמים בתבנית אפייה, מורחים בביצה טרופה
  • חורצים פסים לאורך הבצק ומפזרים שומשום
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הבורקס
  • אופים כשלושים דקות, מוציאים והמנה שלכם מוכנה. בתיאבון.
Keyword בורקס בשר כשר לפסח

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים