נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח המנה הראשונה הנהדרת שלכם לפסח. כן-כן בצק עלים כשר לפסח.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
חברת "שימרית" יצאה עם מוצר גאוני לכבוד פסח, בצק עלים כשר לפסח ללא גלוטן. הבצק מצונן, לא קפוא, מוכן מיד לעבודה, ובפעם המאתיים השוס ההיסטרי – ללא גלוטן-בצק ללא גלוטן! הוא ממש נוח לעבודה, ובעל מרקם בדיוק כמו בצק עלים אמיתי.
אני בחרתי להכין עם הבצק מנה ראשונה, אבל הוא מתאים לכל סוגי המאפים. אפשר להכין איתו בורקס, פיצה, ממולאים מתוקים ועוד, שתדעו ואתם תשמעו אותי אומרת את זה לא פעם – הפסח הזה יהיה לנו טעים במיוחד.
ואני הכנתי איתו בשבילכם לכבוד החג, קוביות סלמון עטופות בבצק עלים, גם מנת דג, גם ללא גלוטן, מנה מושלמת לחג.
היתרון העצום, אפשר להכין את המנה יום לפני, ולפני הארוחה רק לחמם, יחסוך לכם זמן ומאמץ בערב החג. את הבצק חילקתי לשמונה חלקים שווים.
כלל חשוב בהכנת הסלמון. אם אתם קונים סלמון קפוא, תפשירו ולפני העבודה תייבשו היטב עם נייר סופג, שהסלמון יהיה יבש לגמרי לפני שמכניסים אותו לרוטב. גם תשימו לב לרוחב הנתחים שאתם חותכים שתוכלו לעטוף את הסלמון עם הבצק.
אחרי שטבלנו אותו ברוטב, מניחים על הבצק ומקפלים. אמרתי לכם קלי קלות.
עוטפים את הדג, ואת החלק שהידבקנו שמים למטה
למעלה חורצים פסים, זה חשוב , ביצה טרופה ולתנור
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
10-12 דקות בתנור טורבו, והדגים שלכם מוכנים.
אם אתם מכינים כמה ימים לפני, תאפו אבל תשאירו את הבצק קצת לבן
כדי שביום ההגשה תחממו, הבצק ישחים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מנה חגיגית ונהדרת לחג, הבצק מתפוצץ בפה, הדג מלא בטעמים
אתם מסודרים עם מנה ראשונה – ומפתיעה.
מחפשים עוד מתכונים לפסח? בבקשה
מתכונים לפסח
קופסת המצה עדיין במבצע
ותגיע אליכם לפני פסח!
נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח

הפוסט בשיתוף "שימרית"
נתחי סלמון בבצק עלים כשר לפסח
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים כשר לפסח שימרית
- 8 קוביות סלמון
- רבע כוס שמן
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 3 שיני שום כתושות
- 1 ביצה טרופה
Instructions
- אם הסלמון שלכם קפוא, תפשירו אותו היטב עם לימון סחוט עליו
- כשהסלמון מופשר, מנגבים אותו היטב בנייר סופג שיהיה יבש
- מוציאים את ההבצק מהאריזה ומיישרים, אין צורך לרדד
- מחלקים את הבצק לחצי ואחרי זה לשמונה חלקים
- בקערית מערבבים את השמן עם התבלינים והשום לבלילה אחידה
- טובלים את הסלמון היטב מכל הצדדים בבלילה, שהסלמון יהיה עטוף עם התבלינים
- מניחים את נתחי הסלמון על הבצק
- מקפלים משני הצדדים את חלקי הבצק והופכים את הדג שיהיה עם החיבור של הבצק למטה
- ככה מכינים את כל חלקי הדג ומעבירים לתבנית אפייה
- טורפים ביצה ומוסיפים לביצה את שאריות התבלינים ומערבבים הכל ביחד
- חורצים על גבי הבצק שני חריצים כדי שהדג יתבשל בתוך הבצק
- לתנור שחומם מראש, טורבו - 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כעשר דקות- 12 דקות גג עד שהבצק משחים
- מגישים לשולחן ושומעים איזה מנה הורסת וטעימה הכנתם. חג שמח!