אם הסלמון שלכם קפוא, תפשירו אותו היטב עם לימון סחוט עליו
כשהסלמון מופשר, מנגבים אותו היטב בנייר סופג שיהיה יבש
מוציאים את ההבצק מהאריזה ומיישרים, אין צורך לרדד
מחלקים את הבצק לחצי ואחרי זה לשמונה חלקים
בקערית מערבבים את השמן עם התבלינים והשום לבלילה אחידה
טובלים את הסלמון היטב מכל הצדדים בבלילה, שהסלמון יהיה עטוף עם התבלינים
מניחים את נתחי הסלמון על הבצק
מקפלים משני הצדדים את חלקי הבצק והופכים את הדג שיהיה עם החיבור של הבצק למטה
ככה מכינים את כל חלקי הדג ומעבירים לתבנית אפייה
טורפים ביצה ומוסיפים לביצה את שאריות התבלינים ומערבבים הכל ביחד
חורצים על גבי הבצק שני חריצים כדי שהדג יתבשל בתוך הבצק
לתנור שחומם מראש, טורבו - 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כעשר דקות- 12 דקות גג עד שהבצק משחים
מגישים לשולחן ושומעים איזה מנה הורסת וטעימה הכנתם. חג שמח!