חותכים בצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
פותחים את בצק הפיצה, מניחים עליו נייר אפייה ומרדדים שיהיה דק
חותכים שלושה פסים לאורך ויש לנו ארבע חלקים
בפס הראשון, שמים כפית מהבצק ומגלגלים לרולדה קטנה. רק סיבוב אחד ומהדקים
הבצק רך ונוח לעבודה, מהדקים היטב ומגלגלים את הבצק
מכינים שבלול מהבצק ומניחים בתבנית
עוברים לבורקס הבא. שוב מניחים כפית מהבשר סוגרים, מגלגלים ומכינים שבלול
מניחים את כל הבורקס בתבנית אפייה
מורחים ביצה טרופה על הבצק
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הבורקס
אופים כ-15 דקות עד שהם משחימים ומוציאים. מגישים חם! טעים אש!