Go Back Email Link
בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

סוויט דולי
בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות רכים פריכים נהדרים לארוחה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 ביצה טרופה למריחה מעל

Instructions
 

  • חותכים בצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
  • מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
  • מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
  • פותחים את בצק הפיצה, מניחים עליו נייר אפייה ומרדדים שיהיה דק
  • חותכים שלושה פסים לאורך ויש לנו ארבע חלקים
  • בפס הראשון, שמים כפית מהבצק ומגלגלים לרולדה קטנה. רק סיבוב אחד ומהדקים
  • הבצק רך ונוח לעבודה, מהדקים היטב ומגלגלים את הבצק
  • מכינים שבלול מהבצק ומניחים בתבנית
  • עוברים לבורקס הבא. שוב מניחים כפית מהבשר סוגרים, מגלגלים ומכינים שבלול
  • מניחים את כל הבורקס בתבנית אפייה
  • מורחים ביצה טרופה על הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הבורקס
  • אופים כ-15 דקות עד שהם משחימים ומוציאים. מגישים חם! טעים אש!
Keyword בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות