בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות מושלם לחופש הגדול

שתף
הדפסה
בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות
מה צריך

1 חבילה בצק פיצה של שימרית
250 גרם בשר טחון
4 כפות שמן
1 בצל
מלח ופלפל שחור
1 שן שום כתוש
1 ביצה טרופה

סוויט טיפ

20 יחידות

מה צריך

1 חבילה בצק פיצה של שימרית
250 גרם בשר טחון
4 כפות שמן
1 בצל
מלח ופלפל שחור
1 שן שום כתוש
1 ביצה טרופה

סוויט טיפ

20 יחידות

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות מכינים אחרי שהטלפון שלכם צלצל ועל הקו היה אחד הילדים שאל: "אימוש את בבית?"
אימוש זו כבר הקדמה שאומרת דרשני. אם אומרים לי אימוש, סימן שהם רוצים משהו, כי בדרך כלל זה אמא.
"כן בטח" אני עונה
"אימוש אנחנו בדיוק חוזרים מהבריכה, יש משהו לאכול?"
אמרתי לכם שלא סתם קראו לי אימוש! נעיקר, שיהיו בריאים, שימשיכו לקרא לי אימוש, וימשיכו להתקשר מהדרך חזרה מהבריכה.

אז כן. היה לי מה לאכול וזה הכל בזכות הבצק פיצה של שימרית שתמיד נמצא במקרר. הוא נמצא במקררים, לא במקפיא ולא צריך להוציא ולהפשיר, לחכות עד שיהיה מוכן. הוא מרודד ומוכן להכנה.
הפעם הכנתי בורקס בשר עם עם הבצק פיצה והם יצאו מוש-מוש-מושלמים!
בורקס קטנים, שאוכלים אותם כמו גרעינים כמה שהם טעימים. כן. גם אלה שחזרו מהבריכה חיסלו אותם.

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

כמה דברים שהבורקס יצאו לכם מושלמים. מזכירה לכם זה בצק פיצה. הבורקס לא יהיו שחומים וגם אם הם קצת חיוורים הם מושלמים בטעמם, כי הם רכים, זה בצק פיצה.

הבצק משחים גם מלמטה, גם מלמעלה ויחד עם הבשר נוצר לנו ביס נהדר.
בהחלט אפשר להכין ולהקפיא, שיהיה במקרר אם הילדים מצלצלים מהדרך.

בואו תראו איך הכנתי

 

תראו את הביס המושלם של הבורקס עם הבשר.

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

ויש גםבואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

מחפשים עוד מתכונים לבורקס?
מתכונים לבורקס

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

חותכים את הבצק לארבעה פסים, וכל פס שמים כפית בהתחלה ומגלגלים. ככה יהיו לכם בסוף כ – 20 בורקס טעימים אש!

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

 

הקוצץ המושלם למטבח

3 ב-1 קוצץ חותך ופורס מקצועי
129 ₪

 

תוסיפי טחינה וסלט ליד – ו-ואו! תשמעו איזה קריאות התפעלות אתם תקבלו.

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

 

הפרסום בשיתוף "שימרית"

 

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

 

בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

סוויט דולי
בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות רכים פריכים נהדרים לארוחה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 ביצה טרופה למריחה מעל

Instructions
 

  • חותכים בצל לקוביות, יוצקים שמן למחבת ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
  • מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
  • מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
  • פותחים את בצק הפיצה, מניחים עליו נייר אפייה ומרדדים שיהיה דק
  • חותכים שלושה פסים לאורך ויש לנו ארבע חלקים
  • בפס הראשון, שמים כפית מהבצק ומגלגלים לרולדה קטנה. רק סיבוב אחד ומהדקים
  • הבצק רך ונוח לעבודה, מהדקים היטב ומגלגלים את הבצק
  • מכינים שבלול מהבצק ומניחים בתבנית
  • עוברים לבורקס הבא. שוב מניחים כפית מהבשר סוגרים, מגלגלים ומכינים שבלול
  • מניחים את כל הבורקס בתבנית אפייה
  • מורחים ביצה טרופה על הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הבורקס
  • אופים כ-15 דקות עד שהם משחימים ומוציאים. מגישים חם! טעים אש!
Keyword בורקס בשר מבצק פיצה בעשרים דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים