Go Back Email Link
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

סוויט דולי
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות מבצק עלים
Prep Time 29 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכנים לבורקס
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 בצק עלים שימרית
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
  • מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
  • מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
  • אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
  • מוציאים את הבצק מהחבילה ומרדדים
  • חותכים את הבצק באמצע ומחלקים לשמונה ריבועים
  • בתוך כל ריבוע מסמנים עם הסכין ריבוע פנימי
  • מורחים ביצה טרופה מסביב את הריבועים הפנימים משאירים ללא ביצה
  • ממלאים כל ריבוע עם בשר
  • מפזרים שומשום מסביב לבשר
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כחצי שעה עד שהוא משחים
  • מוציאים, מקשטים ברוטב פטריות ומגישים. טעים!
Keyword בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות