יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
מוציאים את הבצק מהחבילה ומרדדים
חותכים את הבצק באמצע ומחלקים לשמונה ריבועים
בתוך כל ריבוע מסמנים עם הסכין ריבוע פנימי
מורחים ביצה טרופה מסביב את הריבועים הפנימים משאירים ללא ביצה
ממלאים כל ריבוע עם בשר
מפזרים שומשום מסביב לבשר
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כחצי שעה עד שהוא משחים
מוציאים, מקשטים ברוטב פטריות ומגישים. טעים!