בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות, בורקס בשר מבצק עלים

שתף
הדפסה
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות
מה צריך

1 חבילה בצק עלים שימרית
250 גרם בשר טחון
4 כפות שמן
1 בצל
מלח
פלפל שחור
רוטב פטריות
4 כפות שמן
1 בצל
250 גרם פטריות שמפניון – סלסלת פטריות
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מים
3 כפיות קורנפלור

מה צריך

1 חבילה בצק עלים שימרית
250 גרם בשר טחון
4 כפות שמן
1 בצל
מלח
פלפל שחור
רוטב פטריות
4 כפות שמן
1 בצל
250 גרם פטריות שמפניון – סלסלת פטריות
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מים
3 כפיות קורנפלור

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות הוא בורקס נוסטלגי כמו של פעם. נכון תמיד בחתונות היה מגיע המלצר ושאל "מה תרצו, בורקס עם פטריות או בורקס עם בשר?", זו היתה גולת הכותרת של האוכל בחתונות.

מאז עברו קצת מים בירדן אבל מסתבר שיש נוסטלגיה ואהבה לבורקס עם בשר. השבוע פנתה אלי מישהי ושאלה אותי אם אני יכולה לעזור לה עם המתכון לבורקס.

כמובן שתמיד עם הבורקס היה שליכטה של רוטב פטריות ואני לא ויתרתי על הרוטב כמובן והכנתי בורקס בשר עם רוטב פטריות.

הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

כדי שיהיה קל, פרשתי את הבצק על נייר אפייה. חציתי באמצע, חילקתי למרובעים.
בכל מרובע סימנתי בפנים עם סכין עוד מרובע. מרחתי ביצה מסביב ובכל מרובע פנימי הוספתי בשר טחון שכבר הכינותי  מראש מתובל וטעים.

עשרים דקות והבורקס שלנו נכנסו לתנור.

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ

 

אחרי שהבורקס יצאו מהתנור,
הוספתי את רוטב הפטריות והיידה לשולחן.
כן כן מגישים את הבורקס חמים
ועם הרוטב זה פשוט פצצה!
הכנתי לכם מתכון מסודר שלב אחרי שלב
שתראו כמה קל להכין את רוטב הפטריות בבקשה
מתכון לרוטב פטריות פרווה מושלם

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

וכדי שתוכלו לראות גם כמה קל להכין את רוטב הפטריות גם הכנתי לכם סרטון

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס

חדש!
תיקי גן טרולי ממותגים תלת מימד
תיקי גן טרולי ממותגים תלת מימד במבחר דגמים לבחירה ב-89 ₪ !
89 ₪

 

בורקס בשר עם רוטב פטריות – נהדר!

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

סוויט דולי
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות מבצק עלים
Prep Time 29 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכנים לבורקס
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 בצק עלים שימרית
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות שומשום

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
  • מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
  • מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
  • אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
  • מוציאים את הבצק מהחבילה ומרדדים
  • חותכים את הבצק באמצע ומחלקים לשמונה ריבועים
  • בתוך כל ריבוע מסמנים עם הסכין ריבוע פנימי
  • מורחים ביצה טרופה מסביב את הריבועים הפנימים משאירים ללא ביצה
  • ממלאים כל ריבוע עם בשר
  • מפזרים שומשום מסביב לבשר
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כחצי שעה עד שהוא משחים
  • מוציאים, מקשטים ברוטב פטריות ומגישים. טעים!
Keyword בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים