בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות הוא בורקס נוסטלגי כמו של פעם. נכון תמיד בחתונות היה מגיע המלצר ושאל "מה תרצו, בורקס עם פטריות או בורקס עם בשר?", זו היתה גולת הכותרת של האוכל בחתונות.
מאז עברו קצת מים בירדן אבל מסתבר שיש נוסטלגיה ואהבה לבורקס עם בשר. השבוע פנתה אלי מישהי ושאלה אותי אם אני יכולה לעזור לה עם המתכון לבורקס.
כמובן שתמיד עם הבורקס היה שליכטה של רוטב פטריות ואני לא ויתרתי על הרוטב כמובן והכנתי בורקס בשר עם רוטב פטריות.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שיהיה קל, פרשתי את הבצק על נייר אפייה. חציתי באמצע, חילקתי למרובעים.
בכל מרובע סימנתי בפנים עם סכין עוד מרובע. מרחתי ביצה מסביב ובכל מרובע פנימי הוספתי בשר טחון שכבר הכינותי מראש מתובל וטעים.
עשרים דקות והבורקס שלנו נכנסו לתנור.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
אחרי שהבורקס יצאו מהתנור,
הוספתי את רוטב הפטריות והיידה לשולחן.
כן כן מגישים את הבורקס חמים
ועם הרוטב זה פשוט פצצה!
הכנתי לכם מתכון מסודר שלב אחרי שלב
שתראו כמה קל להכין את רוטב הפטריות בבקשה
מתכון לרוטב פטריות פרווה מושלם
וכדי שתוכלו לראות גם כמה קל להכין את רוטב הפטריות גם הכנתי לכם סרטון
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס
תיקי גן טרולי ממותגים תלת מימד
בורקס בשר עם רוטב פטריות – נהדר!
בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות

בורקס בשר של חתונות ברוטב פטריות
סוויט דוליIngredients
- 1 בצק עלים שימרית
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם בשר טחון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 1 ביצה טרופה
- 2 כפות שומשום
Instructions
- יוצקים שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל
- מטגנים את הבצל עד שהוא שחום
- מוסיפים את הבשר ומטגנים. מפוררים כל הזמן
- מוסיפים מלח פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד ומטגנים עד שהבשר מוכן
- אחרי שהבשר מוכן מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
- מוציאים את הבצק מהחבילה ומרדדים
- חותכים את הבצק באמצע ומחלקים לשמונה ריבועים
- בתוך כל ריבוע מסמנים עם הסכין ריבוע פנימי
- מורחים ביצה טרופה מסביב את הריבועים הפנימים משאירים ללא ביצה
- ממלאים כל ריבוע עם בשר
- מפזרים שומשום מסביב לבשר
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כחצי שעה עד שהוא משחים
- מוציאים, מקשטים ברוטב פטריות ומגישים. טעים!