מתכון לרוטב פטריות פרווה מושלם כתוספת להמון מתכונים והוא לוקח בהליכה כל רוטב פטריות שקונים. רוטב פטריות ללא גלוטן שאפשר להוסיף אותו לבורקס בשר, אפשר כתוספת לפירה או אורז, אפשר לשים אותו על צלי בשר ואל תספרו לאף אחד, אחרי שהכנתי והשארתי בקופסה במקרר, מישהו פשוט העמיס אותו על פרוסת לחם ואכל בהנאה.
מאד מאד קל להכין את הרוטב פטריות וכדי שתראו כמה קל הכנתי לכם סרטון איך מכינים את רוטב הפטריות
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
קל הכנה באופן נהדר ובתור מאכל נוסטלגי של פעם, אתם תאהבו אותו מאד.
אני הסמכתי את רוטב הפטריות עם קורנפלור ככה שהוא גם ללא גלוטן. בזמן שאתם מכינים אם הוא דליל מדי עבורכם אפשר להוסיף תמיד קורנפלור, ואם הוא התעבה יתר על המידה אפשר להוסיף מים חמים.
אני הכנתי אותו סמיך במידה הרצויה והוא פשוט נפלא.
רוטב הפטריות סמיך, טעים,
כתוספת על פירה הוא היה חלום!
הוא קלאסיעם בורקס בשר
ומשתלב נהדר עם הטעמים.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ
מבצע המנדולינה בעיצומו!
רוצים לראות איך עובדים עם המנדולינה? בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוטב פטריות פרווה מושלם על פירה
מתכון לרוטב פטריות פרווה מושלם
מתכון לרוטב פטריות פרווה מושלם
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות שמפניון או חורש
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות מים רותחים
- 3 כפיות קורנפלור
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד שהבצל משחים
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לסיר
- מטגנים את הפטריות מספר דקות עד שהן משחימות
- מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים
- מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות
- בכוס נפרדת ממיסים את הקורנפלור במעט מים ומערבבים עד שהנוזל שקוף
- מוסיפים את הקורנפלור לסיר ומערבבים, הרוטב שלנו מסמיך וזה נהדר
- מבשלים עוד דקה או שתיים ומכבים את האש
- אם הרוטב לא סמיך מספיק, אפשר להוסיף עוד קורנפלור ולערבב
- במידה והוא סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים
- מגישים כתוספת או כרוטב מעל - נהדר!