יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים עד שהבצל משחים
חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לסיר
מטגנים את הפטריות מספר דקות עד שהן משחימות
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות
בכוס נפרדת ממיסים את הקורנפלור במעט מים ומערבבים עד שהנוזל שקוף
מוסיפים את הקורנפלור לסיר ומערבבים, הרוטב שלנו מסמיך וזה נהדר
מבשלים עוד דקה או שתיים ומכבים את האש
אם הרוטב לא סמיך מספיק, אפשר להוסיף עוד קורנפלור ולערבב
במידה והוא סמיך מדי מוסיפים מעט מים רותחים
מגישים כתוספת או כרוטב מעל - נהדר!