מערבבים בקערית גבינה מלוחה עם הגבינה הלבנה.
את הביצה תערבבו בנפרד ותוציאו ממנה שתי כפות אותם נמרח אחרכך על הבצק
את הביצה יש לערבב עם מלית הגבינה למלית אחידה.
מוציאים את הבצק מהעטיפה ומרדדים את הבצק
חותכים את הבצק לשמונה יחידות
כל ריבוע נוריד מנייר האפייה נעביר למשטח העבודה ונרדד
מחלקים כל ריבוע לארבעה חלקים בלי לחתוך באמצע
בפינה הימנית למעלה תשימו כפית מהמלית
עם הפינה הנגדית תכסו את הבצק ותהדקו היטב
בבצק שנותר מהצדדים, חורצים חמישה פסים בכל צד
עוטפים את הבצק בשיטת שתי וערב בדיוק כמו בסרטון
בסוף חותכים את שאריות הבצק ומעבירים לתבנית אפייה
ככה מכינים את כל הבורקס
חשוב שהמלית לא תהיה דלילה מדי וחשוב להדק את הבצק מסביב היטב
על נייר אפייה מניחים את הבורקס
מורחים עליהם ביצה טרופה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
אופים כשלושים דקות עד שהם שחומים
מוציאים ואפשר לאכול ישר! הם פשוט חלום!