מכינים את המלית
מפררים את הגבינה המלוחה, מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים הכל ביחד
את הביצה תטרפו בקערית קטנה ותוציאו כף מהביצה, ככה ישאר לכם למרוח בסוף את הבצק
מוסיפים את הביצה לבלילה עם הגבינות ומערבבים
מוסיפים את הזיתים ומערבבים הכל ביחד למלית אחידה
מוציאים את הבצק מהמקרר, פותחים ומחלקים לשני חלקים
חצי מניחים על תבנית
יוצקים את המלית על הבצק ומכסים בחצי השני של הבצק
חורצים פסים ויוצרים קוביות לבורקס
זוכרים את הביצה ששמרנו? זה הזמן למרוח ביצה טרופה על הבצק
תפזרו שומשום מעל והבורקס שלכם מוכן
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ35-40 דקות עד שהבצק שחום
מוציאים, מחכים 2-3 דקות פורסים ואוכלים. נהדר! בתיאבון