Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
בורקס הפוך בעשר דקות
סוויט דולי
בורקס הפוך בעשר דקות פריך וקרנצ'י טעים אש
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים לבורקס
Cuisine
מטבח יווני
Ingredients
1
חבילה
בצק עלים "שימרית"
1
כוס
גבינה צהובה מגורדת
10
פרוסות
גבינת מוצרלה
1
כפית
גבינה לבנה 5%
1
כפית
גבינה מלוחה
1
ביצה טרופה
עגבניות שרי, פטריות, עלי מנגולד
Instructions
את הבצק אנחנו מחלקים לריבועים, חותכים את הבצק לאורך לשלושה חלקים ולאחר מכן לרוחב ל-4 חלקים, ככה יהיו לנו 12 ריבועים של בצק.
בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה
מניחים כף גבינה צהובה על נייר האפייה, מכינים 9 ערמות של גבינה צהובה עליהן נניח את הירקות
תערובת עלי מנגולד
קוצצים 2 עלי מנגולד דק-דק, מוסיפים גבינה לבנה וגבינה מלוחה ומערבבים לתערובת אחידה
אני בחרתי פטריות, עגבניות ועלי מנגולד, תבחרו מה שאתם אוהבים
על גבי הגבינה הצהובה מניחים את הפטריות, העגבניות או עלי המנגולד
על הערמה של הירקות, מניחים פרוסת מוצרלה
מכסים עם ריבוע של בצק. מהדקים את הבצק היטב לנייר האפייה
מחוררים את הבצק מלמעלה
מורחים בביצה טרופה
לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית אופים עשרים דקות
מוציאים מהתנור ובום! ישר מתחילים לחסל. בתיאבון.
Keyword
בורקס הפוך בעשר דקות