Go Back Email Link
בורקס הפוך בעשר דקות

בורקס הפוך בעשר דקות

סוויט דולי
בורקס הפוך בעשר דקות פריך וקרנצ'י טעים אש
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים "שימרית"
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 10 פרוסות גבינת מוצרלה
  • 1 כפית גבינה לבנה 5%
  • 1 כפית גבינה מלוחה
  • 1 ביצה טרופה
  • עגבניות שרי, פטריות, עלי מנגולד

Instructions
 

  • את הבצק אנחנו מחלקים לריבועים, חותכים את הבצק לאורך לשלושה חלקים ולאחר מכן לרוחב ל-4 חלקים, ככה יהיו לנו 12 ריבועים של בצק.
  • בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה
  • מניחים כף גבינה צהובה על נייר האפייה, מכינים 9 ערמות של גבינה צהובה עליהן נניח את הירקות

תערובת עלי מנגולד

  • קוצצים 2 עלי מנגולד דק-דק, מוסיפים גבינה לבנה וגבינה מלוחה ומערבבים לתערובת אחידה
  • אני בחרתי פטריות, עגבניות ועלי מנגולד, תבחרו מה שאתם אוהבים
  • על גבי הגבינה הצהובה מניחים את הפטריות, העגבניות או עלי המנגולד
  • על הערמה של הירקות, מניחים פרוסת מוצרלה
  • מכסים עם ריבוע של בצק. מהדקים את הבצק היטב לנייר האפייה
  • מחוררים את הבצק מלמעלה
  • מורחים בביצה טרופה
  • לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית אופים עשרים דקות
  • מוציאים מהתנור ובום! ישר מתחילים לחסל. בתיאבון.
Keyword בורקס הפוך בעשר דקות