מתכונים

בורקס הפוך בעשר דקות

בורקס הפוך בעשר דקות קרנצ'י ופריך טעים אש!

שתף
הדפסה
בורקס הפוך בעשר דקות
מה צריך

1 חבילה בצק עלים "שימרית"
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
10 פרוסות גבינת מוצרלה
גבינה לבנה ומלוחה
1 ביצה טרופה
עגבניות שרי
פטריות
עלי מנגולד

סוויט טיפ

כמות: 12 יחידות בורקס הפוך

מה צריך

1 חבילה בצק עלים "שימרית"
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
10 פרוסות גבינת מוצרלה
גבינה לבנה ומלוחה
1 ביצה טרופה
עגבניות שרי
פטריות
עלי מנגולד

סוויט טיפ

כמות: 12 יחידות בורקס הפוך

בורקס הפוך בעשר דקות

מתכון לבורקס הפוך בטעמים, הבורקס הכי קלים שתכינו והם גם כל כך טעימים! קרנצ'ים ופריכים, כשהם יוצאים מהתנור אין לי מילה אחרת חוץ מ"אמא'לה ואבא'לה". אי אפשר להפסיק לטעום והם נפלאים.

סרטון של דקה כדי שתראו בדיוק איך הכנתי

את הבורקס הנהדרים האלה הכנתי עם הבצק המצויין של שימרית. בצק שנמצא במקררים ולא במקפיא. כן-כן, תמיד אומרים לי "דולי לא מצאתי במקפיא". אל תלכו למקפיא. לכו למדפים איפה שהחמאה והשמנת המתוקה, שם תמצא את הבצקים. מעבר לעובדה שהבצק לא קפוא, וככה הטריות שלו טובה יותר, כי אין תהליך הקפאה והפשרה. אחרי האפייה, הוא קריספי והעלים שלו נפרדים שזה פשוט חלום. הכי קרוב לבצק עלים של פעם.

אתם יכולים להכין עם מה שאתם אוהבים. אני הכנתי עם עגבניות, עלי מנגולד ופטריות.

בורקס הפוך בעשר דקות

 

הטריק ההיסטרי בהכנת הבורקס ההפוך, זה מניחים את כל המצרכים על גבי נייר האפיה. מתחילים עם הגבינה הצהובה, עליה מניחים מה שאוהבים. אני בחרתי בפטריות, עגבניה ועלי מנגולד מעורבבים עם גבינה. על הערימה מניחים גבינת מוצרלה ומכסים בריבוע בצק. זהו.

 

בורקס הפוך בעשר דקות

 

את הגבינות הובצק מכסים בריבועי בצק, אותם מהדקים היטב לתבנית. מחוררים מעל, מורחים ביצה טרופה ולתנור לעשרים דקות אפייה. ככה נראית התבנית לפני האפייה

בורקס הפוך בעשר דקות

 

המופלאים שלנו יצאו מהתנור
בתמונה אתם רואים רק 9 יחידות אולם מכל כמות הבצק יש 12 יחידות

בורקס הפוך בעשר דקות

הבורקס ההפוך יוצא מהתנור – זה צרחות
תראו את הפריכות של בצק העלים
בורקס הפוך בעשר דקות
בגלל שהוא נאפה הפוך זה פשוט קסם,
השכבה העליונה קרצ'ית ופריכה
והשכבה התחתונה נמסה עם הגבינה והמנגולד – חלום!
בורקס הפוך בעשר דקות

 

על הבורקס עם העגבניות פיזרתי עלי בזיליקום – פנטסטי!
בורקס הפוך בעשר דקות

מחפשים עוד מתכונים לבורקס? בבקשה כל הקולקציה כאן
מתכונים לבורקס

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מארז נפלא להכנת פנקייק

רוצו להכין אתם תהנו מכל ביס. באחריות!

בורקס הפוך בעשר דקות

בורקס הפוך בעשר דקות

הפוסט בשיתוף "שימרית"

בורקס הפוך בעשר דקות

סוויט דולי
בורקס הפוך בעשר דקות פריך וקרנצ'י טעים אש
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים "שימרית"
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 10 פרוסות גבינת מוצרלה
  • 1 כפית גבינה לבנה 5%
  • 1 כפית גבינה מלוחה
  • 1 ביצה טרופה
  • עגבניות שרי, פטריות, עלי מנגולד

Instructions
 

  • את הבצק אנחנו מחלקים לריבועים, חותכים את הבצק לאורך לשלושה חלקים ולאחר מכן לרוחב ל-4 חלקים, ככה יהיו לנו 12 ריבועים של בצק.
  • בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה
  • מניחים כף גבינה צהובה על נייר האפייה, מכינים 9 ערמות של גבינה צהובה עליהן נניח את הירקות

תערובת עלי מנגולד

  • קוצצים 2 עלי מנגולד דק-דק, מוסיפים גבינה לבנה וגבינה מלוחה ומערבבים לתערובת אחידה
  • אני בחרתי פטריות, עגבניות ועלי מנגולד, תבחרו מה שאתם אוהבים
  • על גבי הגבינה הצהובה מניחים את הפטריות, העגבניות או עלי המנגולד
  • על הערמה של הירקות, מניחים פרוסת מוצרלה
  • מכסים עם ריבוע של בצק. מהדקים את הבצק היטב לנייר האפייה
  • מחוררים את הבצק מלמעלה
  • מורחים בביצה טרופה
  • לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את התבנית אופים עשרים דקות
  • מוציאים מהתנור ובום! ישר מתחילים לחסל. בתיאבון.
Keyword בורקס הפוך בעשר דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים