Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
בורקס חצילים פסטל קון מרנג'נה
סוויט דולי
בורקס חצילים פסטל קון מרנג'נה זה האושר,מי שלא טעם לא ידע מהו אושר צרוף בחייו
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
50
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
Course
מתכונים למאפים מלוחים
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
1
חבילה
בצק פילאס תורכי
500
גרם
חצילים על האש מעוכים
250
גרם
גבינה מלוחה
חצי
קופסה
קוטג
2
ביצים
לצפוי מלמעלה ביצה טרופה ושומשום
Instructions
בחבילה יש גליל אחד של בצק, יש לפרוס ולחתוך לחצי. מכל הבצק נכין שני מאפים.
מערבבים בקערה את החצילים, הגבינות והביצים.
פותחים הבצק, חותכים ריבוע ומרדדים קלות.
אחרי שמרדדים, מורחים את התערובת על הבצק ומשאירים שוליים של סנטימטר מסביב.
מגלגלים את הבצק כמו רולדה. קבלתם נקניק ארוך. עכשיו תגלגלו אותו סביב
עצמו, את הפינה הסופית לתחוב מתחת לבצק.
מורחים את הבצק עם הביצה הטרופה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש, בחום של 180 מעלות 10 דקות.
מנמיכים האש ל-160 מעלות ואופים עוד כארבעים דקות, עד שמשחים.
Keyword
בורקס חצילים פסטל קון מרנג'נה