מקלפים את תפוחי האדמה ושמים בסיר עם המים על האש ומבשלים אותם עד שיהיו רכים.
במחבת, יוצקים שמן, חותכים את הפטריות לקוביות ומטגנים את הפטריות.
לאחר שתפוחי האדמה נעשו, מרוקנים את המים, מוסיפים נטורינה, מלח ופלפל ומועכים לפירה
מוסיפים את הפטריות המטוגנות ומערבבים הכל ביחד
מוציאים מהמקרר את הבצק עלים, ומרדדים למשטח חלק
חותכים את הבצק לארבע פסים שווים
כל פס בחלק התחתון, חורצים פסים לאורך הבצק, דקים דקים
ממלאים במלית ומכסים עם שארית הבצק מלמעלה
מגלגלים לרולדה ארוכה
מסובבים לשבלול. ככה מכינים את כל הבורקס
מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כשלושים דקות
מוציאים, מצרפים ביצים קשות וסלט ויש לכם ארוחה נהדרת!