בורקס שבלולים תפוחי אדמה ופטריות הכנתי בצורה שונה הפעם, כדי שתראו בדיוק מה יש בתוך הבורקס.
צורה חדשה ונהדרת והכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי
בורקס פריכים, ממולאים בפירה תפוחי אדמה
ופטריות, מלאי טעם ומתאימים לארוחה.
סלט ליד, ביצים קשות חמינדוס ויש לכם ארוחה נהדרת.
כדי שהמתכון יתאים לכל ארוחה,
הכנתי את בורקס התפוחי אדמה והפטריות, פרווה.
גם הבצק פרווה ואפילו טבעוני.
אם תוותרו על הביצה הטרופה למריחה מעל
המתכון יהיה טבעוני לחלוטין.
להכנת הבורקס, השתמשתי בבצק עלים של שימרית, שתמיד יש לי אותו במקרר,
לא צריך לחכות שיפשיר,
מוציאה מהמקרר וישר מתחילה לעבוד.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שיהיה לכם קל, ראשית תכינו את תערובת תפוחי האדמה והפטריות
ותעברו להכנת הבורקס.
הכנת הבורקס נהדרת ותראו כמה קל להכין
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים
בכל פס בחלק התחתון, חורצים פסים
בחלק העליון של הפס, ממלאים את מילוי
תפוחי האדמה והפטריות
מכסים את הבצק את הבצק
מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו52 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מגלגלים לשבלול עגול.
בגלל החריצים, הפסים נפתחים
ויש לנו שבלול מרהיב ביופיו.
ככה מכינים את כל הבורקסף
מורחים ביצה טרופה ומכניסים לתנור
כשהם יוצאים מהתנור הם פריכים ונהדרים.
בגלל שהשבלולים גדולים למדי
בורקס אחד מספיק לשני אנשים.
מחפשים עוד מתכונים לבורקס?
בבקשה הכנתי לכם המון מתכונים במקום אחד
מתכונים לבורקס
מחפשים תבנית לאפות את הבורקס?
וכל המוצרים והמבצעים תמצאו כאן רק ללחוץ
בורקס שבלולים תפוחי אדמה ופטריות פרווה
מה צריך בשביל הבורקס שבלולים פוחי אדמה ופטריות פרווה?
1 בצק עלים שימרית
4 כפות שמן זית
2 תפוחי אדמה
1 סלסלת פטריות טריות
25 גרם נטורינה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה טרופה
שומשום לפיזור מעל
בורקס שבלולים תפוחי אדמה ופטריות פרווה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 4 כפות שמן זית
- 3 תפוחי אדמה
- 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות
- 25 גרם נטורינה
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- 1 ביצה טרופה
- רבע כוס שומשום
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה ושמים בסיר עם המים על האש ומבשלים אותם עד שיהיו רכים.
- במחבת, יוצקים שמן, חותכים את הפטריות לקוביות ומטגנים את הפטריות.
- לאחר שתפוחי האדמה נעשו, מרוקנים את המים, מוסיפים נטורינה, מלח ופלפל ומועכים לפירה
- מוסיפים את הפטריות המטוגנות ומערבבים הכל ביחד
- מוציאים מהמקרר את הבצק עלים, ומרדדים למשטח חלק
- חותכים את הבצק לארבע פסים שווים
- כל פס בחלק התחתון, חורצים פסים לאורך הבצק, דקים דקים
- ממלאים במלית ומכסים עם שארית הבצק מלמעלה
- מגלגלים לרולדה ארוכה
- מסובבים לשבלול. ככה מכינים את כל הבורקס
- מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס ואופים כשלושים דקות
- מוציאים, מצרפים ביצים קשות וסלט ויש לכם ארוחה נהדרת!