Go Back Email Link
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

סוויט דולי
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה מושלמים בטעמם
Prep Time 30 minutes
Cook Time 28 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 10 עלי מנגולד עם הגבעולים
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 250 גרם גבינה מלוחה
  • 100 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 ביצה
  • 1 ביצה לציפוי מעל

Instructions
 

  • שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים דק דק.
  • מוסיפים לתערובת עלי המנגולד ביצה, ואת כל הגבינות.
  • מערבבים הכל ביחד.
  • מרדדים את הבצק עלים על משטח עבודה.
  • מורחים על כל הבצק את תערובת המנגולד והגבינות
  • מהדקים היטב את הבצק לגליל / רולדה אחידה
  • פורסים פרוסות מהבצק ויש לנו שבלולים מהממים
  • בתבנית אפייה, מניחים את השבלולים אחד ליד השני
  • מורחים ביצה טרופה על השבלולים
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
  • ואופים כשלושים דקות או יותר עד שהשבלולים שלנו מוכנים
  • מגישים חם ומודים כל יום על המצאת הבורקס לחיינו!
  • חג שמח אהובות ואהובים!
Keyword בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה