שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים דק דק.
מוסיפים לתערובת עלי המנגולד ביצה, ואת כל הגבינות.
מערבבים הכל ביחד.
מרדדים את הבצק עלים על משטח עבודה.
מורחים על כל הבצק את תערובת המנגולד והגבינות
מהדקים היטב את הבצק לגליל / רולדה אחידה
פורסים פרוסות מהבצק ויש לנו שבלולים מהממים
בתבנית אפייה, מניחים את השבלולים אחד ליד השני
מורחים ביצה טרופה על השבלולים
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כשלושים דקות או יותר עד שהשבלולים שלנו מוכנים
מגישים חם ומודים כל יום על המצאת הבורקס לחיינו!
חג שמח אהובות ואהובים!