בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה שבלולי בצק עלים ממולאים עם מנגולד וגבינות זה החיים!
הo הורסים בטעמם וחלומיים. כשהם יוצאים מהתנור אי אפשר להפסיק לאכול אותם. אנחנו במשפחה מאד אוהבים עלי מנגולד ויש לי המון תבשילים עם עלי מנגולד.
יש קציצות ויש תבשיל וגם בורקס, אבל במעבר בין האתר החדש לישן, נעלם הפוסט של שבלולי מנגולד ואפילו לא שמתי לב,
עד שמישהי נהדרת העירה לי את תשומת הלב שאין מתכון לבורקס שבלולי מנגולד עם גבינה.
הכנתי לכם סרטון מדוייק איך מכינים את השבלולים ההורסים האלה כדי שתראו כמה קל.
ככה נראים השבלולים לפני שנכנסו לתנור.
מכינים רולדה ארוכה ופשוט חותכים פרוסות.
כמובן שאם אתם מתעצלים ולא רוצים לחתוך שבלולים
אפשר להכין מהרולדה שבלול אחד
שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות

כמובן שליד הבורקס חייב שיהיה צזיקי שהמתכון שלו כאן –
מתכון להכנת צזיקי עם מלפפונים
איך מכינים ביצים קשות חומות חמינדוס
עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס טעימים
באינסטגרם שלי תוכלו לראות איך הכנתי, בואו – האינסטגרם של סוויטדולי
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים
- 10 עלי מנגולד עם הגבעולים
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 250 גרם גבינה מלוחה
- 100 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 ביצה
- 1 ביצה לציפוי מעל
Instructions
- שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים דק דק.
- מוסיפים לתערובת עלי המנגולד ביצה, ואת כל הגבינות.
- מערבבים הכל ביחד.
- מרדדים את הבצק עלים על משטח עבודה.
- מורחים על כל הבצק את תערובת המנגולד והגבינות
- מהדקים היטב את הבצק לגליל / רולדה אחידה
- פורסים פרוסות מהבצק ויש לנו שבלולים מהממים
- בתבנית אפייה, מניחים את השבלולים אחד ליד השני
- מורחים ביצה טרופה על השבלולים
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
- ואופים כשלושים דקות או יותר עד שהשבלולים שלנו מוכנים
- מגישים חם ומודים כל יום על המצאת הבורקס לחיינו!
- חג שמח אהובות ואהובים!