מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה מתכון עם סרטון הכנה

שתף
הדפסה
בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה
מה צריך

1 חבילת בצק עלים

1 חבילת עלי מנגולד מהסופר כ – 10 עלים שטופים כולל הגבעולים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינה מלוחה מגורדת
100 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה

מה צריך

1 חבילת בצק עלים

1 חבילת עלי מנגולד מהסופר כ – 10 עלים שטופים כולל הגבעולים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינה מלוחה מגורדת
100 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה שבלולי בצק עלים ממולאים עם מנגולד וגבינות זה החיים!
הo הורסים בטעמם וחלומיים. כשהם יוצאים מהתנור אי אפשר להפסיק לאכול אותם. אנחנו במשפחה מאד אוהבים עלי מנגולד ויש לי המון תבשילים עם עלי מנגולד.
יש קציצות ויש תבשיל וגם בורקס, אבל במעבר בין האתר החדש לישן, נעלם הפוסט של שבלולי מנגולד ואפילו לא שמתי לב,
עד שמישהי נהדרת העירה לי את תשומת הלב שאין מתכון לבורקס שבלולי מנגולד עם גבינה.

הכנתי לכם סרטון מדוייק איך מכינים את השבלולים ההורסים האלה כדי שתראו כמה קל.

ככה נראים השבלולים לפני שנכנסו לתנור.
מכינים רולדה ארוכה ופשוט חותכים פרוסות.

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

כמובן שאם אתם מתעצלים ולא רוצים לחתוך שבלולים
אפשר להכין מהרולדה שבלול אחד
שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות

שבלול בורקס עלי מנגולד וגבינות

כמובן שליד הבורקס חייב שיהיה צזיקי שהמתכון שלו כאן –
מתכון להכנת צזיקי עם מלפפונים

איך מכינים ביצים קשות חומות חמינדוס

עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס טעימים

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

באינסטגרם שלי תוכלו לראות איך הכנתי, בואו  – האינסטגרם של סוויטדולי

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה

 

 

 

מה צריך לבורקס שבלולי מנגולד עם גבינה?

1 חבילת בצק עלים

1 חבילת עלי מנגולד מהסופר כ – 10 עלים שטופים כולל הגבעולים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
250 גרם גבינה מלוחה מגורדת
100 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה

1 ביצה טרופה

איך מכינים בורקס שבלולי מנגולד עם גבינה?

שוטפים את עלי המנגולד היטב וקוצצים דק דק.
מוסיפים לתערובת עלי המנגולד ביצה, ואת כל הגבינות.
מערבבים הכל ביחד.

מרדדים את הבצק עלים על משטח עבודה.
מורחים על כל הבצק את תערובת המנגולד והגבינות.
מהדקים היטב את הבצק לגליל / רולדה אחידה
פורסים פרוסות מהבצק ויש לנו שבלולים מהממים.

בתבנית אפייה, מניחים את השבלולים אחד ליד השני.
מורחים ביצה טרופה על השבלולים
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כשלושים עד ארבעים תנור עד שהשבלולים שלנו מוכנים.
מגישים חם ומודים כל יום על המצאת הבורקס לחיינו!

חג שמח אהובות ואהובים!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?