שבלול בורקס מנגולד עם גבינות, בורקס שוס! אם יש בורקס ששובר אותי כל פעם מחדש זה בורקס מנגולד וגבינות.
הכנתי סרטון שתראו איך מכינים את הבורקס הנהדרים האלה
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 – מתכונים לווטצ'אפ

אלוהים כמה טעים!
הריח שמשתרר בבית בזמן האפיה כאשר
שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות נשלף מהתנור,
אלוהים איזו בעיה! אי אפשר להפסיק לאכול!
רק שהחלטתי הפעם לעזור לעצלנים
ולהכין שבלול אחד גדול של בצק עם עלי מנגולד וגבינות.
הזמנתי את דוגמנית הידיים שלי כי גם צילמתי לכם את הסרט
ואלה החומרים להם תהיו זקוקים להכנת
שבלול בורקס מנגולד עם גבינות
מרדדים בצק עלים
מורחים מגלגלים לנקניק ארוך
מותחים אותו מעט ומגלגלים סביב עצמו.
קל מאד להכין שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות
והתוצאה בהחלט שווה.
ממליצה בחום על בורקס המנגולד.
לעוד מתכונים של בורקס רק לחצו כאן
מתכונים לבורקסים טעימים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בורקס מנגולד עם גבינות


מה צריך לבורקס מנגולד עם גבינות?
1 חבילה בצק עלים
15 עלי מנגולד קצוצים דק
150 גרם גבינה מלוחה
250 גרם גבינה לבנה 5%
1 ביצה
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 ביצה טרופה למריחה על השבלול
מעט שומשום לפיזור מעל
איך מכינים הבורקס מנגולד עם גבינות?
לעלי המנגולד הקצוצים מוסיפים את הביצה
מפוררים לתוך עלי המנגולד את הגבינה המלוחה
מוסיפים את הגבינה הלבנה והצהובה ומערבבים הכל ביחד.
אפשר לערבב עם הידיים לקבלת עיסה אחידה.
חותכים מלבן מבצק העלים ומרדדים למלבן דק
מפזרים את העיסה על כל המלבן
מגלגלים את הבצק לאט ובזהירות עד הסוף
לאחר שהבצק מגולגל מותחים אותו קצת לאורך
ומתחילים לגלגל אותו סביב עצמו.
בתבנית אפיה שמים נייר אפיה, מרססים בספריי שמן
מעבירים את השבלול לתבנית
מורחים את שבלול הבצק בביצה ומפזרים מעט שומשום מעל
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את הבורקס
ואופים כחצי שעה עד שהשבלול מזהיב.
כמות מהבצק: 2 שבלולים.
אלוהים כמה שזה טעים!
תהנו אהובות ואהובים!