שמים את הקמח והשמנת החמוצה בקערה ומערבבים הכל ביחד לקבלת עיסה אחידה
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ומוסיפים את הזיתים
מכינים מהבצק עיסה אחידה
אם צריך לקמח עוד קצת, אפשר
מחלקים את הבצק לחמישה או שישה חלקים
כל כדור בצק מגלגלים לרולדה
אם במהלך הרידוד הבצק רטוב אל תהססו לקמח את משטח העבודה ולהוסיף קמח
מכינים שתי קערות באחת מים ובשניה שומשום
מניחים נייר אפייה על תבנית
כל בייגלה טובלים במים ואחרי זה בשומשום ומעבירים לתבנית
ככה מכינים את כל הבייגלה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבייגלה אופים כעשרים דקות
אחרי 20 דקות מעבירים את חום התנור ל - 200 מעלות ל חמש דקות
מוציאים מהתנור ולא מפסיקים להתפעל מהם, מושלמים!