שמים בקערה קמח ויוגורט ומערבבים
לשים עד שיש כדור בצק
אפשר להוסיף כל פעם מעט קמח
מקמחים משטח עבודה, מפזרים קמח
מעבירים את הבצק ולשים את הבצק עד לקבלת בצק
אפשר להוסיף עוד כף או שניים של קמח בזמן הלישה
הבצק לא חלק וקצת דביק, אבל כשהבצק אחיד, מחלקים ל - 3 או 4 כדורים
מגלגלים כל כדור לרולדה ארוכה וסוגרים את הרולדה לעיגול
ככה מכינים את כל הבייגלה ושמים בתבנית
תכינו קערית עם מים, וצלחת עם שומשום או קצח וגרעיני חמניה
טובלים בייגלה בצד העליון במים
מעבירים וטובלים את הבייגלה בשומשום או בגרעיני החמניה
מעבירים לתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות מכניסים את התבנית
אופים 20 דקות
אחרי 20 דקות מעבירים את חום התנור ל - 200 מעלות ל חמש דקות
מוציאים את התבנית ולא נוגעים בבייגלה עד שמתקרר
אחרי שהבייגלה מתקרר אפשר לחסל. תהנו!