שמים במיקסר או בקערה את הביצים עם הסוכר ומערבבים הכל ביחד
מקציפים לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים את הנטורינה הרכה ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים
מוציאים כחצי כוס מהבלילה לקערית קערה, מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים
מחלקים את הבלילה שתי תבניות אינגלישקייק
בתבנית אחת נכין עוגת שיש עם קערית הקקאו ובשנייה נכין את העוגה עם סוכר וקינמון
לתבנית הראשונה יש להעביר כפית אחרי כפית את הבלילה ובסוף לערבב בעדינות ככה שיווצרו לנו צורות על גבי העוגה
מערבבים בקערית קטנה את הסוכר והקינמון
מפזרים על התבנית השניה ומערבבים לתוך הבלילה
עכשיו יש לנו שתי עוגות בטעמים שונים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו מכניסים את שתי התבניות
אופים כארבעים דקות עד שהעוגות תופחות ומשחימות
כשהן מוכנות, מוציאים מהתנור
אחרי שמוציאים את העוגות מהתנור הן טיפה "נופלות" בגובה אבל עדיין מושלמות בטעם
מפזרים אבקת סוכר ויש לנו עוגות טעימות אש! בתיאבון