מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ביחד.
בקערת מיקסר שמים חמאה רכה, סוכר, סוכר וניל, ביצה, טחינה
מפעילים את המיקסר על מהירות איטית לערבוב כל החומרים
עוצרים ומוסיפים את הקמח ונותנים למיקסר לעבוד כמה דקות
כשיש פירורים בתוך הקערה, עוצרים את פעולת המיקסר
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הפירורים, אוספים לכדור
עוטפים בנילון נצמד ומעבירים לקירור במקרר לשעה
בינתיים מכינים את המלית - בקערה שמים את השוקולד, טחינה וחמאה ומכניסים למיקרו
מפעילים בפולסים קצרים עד שהכל נמס
מערבבים לבלילה אחידה ומעבירים למקרר, שהעיסה תתייצב
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל - 4 חלקים שיהיה לנו קל
מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק שלא יהיה דק מדי
קורצים עיגולים מהבצק.
ממלאים באמצע כפית מהמלית שהכנו
עם מרית מרימים את העיגול, מצמידים בצד אחד, מצמידים בצד שני
מהדקים היטב היטב את הקצוות כדי שאוזן ההמן לא תיפתח באפייה
ניתן להעביר למקרר לשעה ככה בטוח אוזני המן לא יפתחו
מעבירים את אוזני המן לתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את אוזני המן
אופים כרבע שעה ומוציאים
בוזקים אבקת סוכר ואפשר להתחיל לאכול, להנות ולהגיד חג שמח!