שמים במיקסר את החמאה עם שקדים, אבקת סוכר, סוכר וניל וביצה
מערבבים עם וו K שני סיבובים
מוסיפים את הקמח תפוחי אדמה וקורנפלור ועוד שני סיבובים עד שהכל מתאחד
הבצק מאד רך ולא אחיד וזה בסדר
תקמחו משטח עבודה עם קורנפלור ותעבירו את העיסה
יוצרים כדור, עוטפים בנילון נצמד ולמקרר לשעה
מוציאים אחרי שעה, מחלקים לשניים ומתחילים לעבוד
את החלק שלא עובדים איתו משאירים במקרר.
הכנתי עוגיות עם ממרח תמרים, גלגלתי, חתכתי לפרוסות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
אופים כשלושים דקות מוציאים ונותנים להן להתקרר
בוזקים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות נהדרות