בצק פריך כשר לפסח ללא גלוטן, מושלם לכל סוגי העוגיות או עוגות הפאי שתרצו להכין לפסח.
הכל התחיל כשנדדה שנתה של הסוויט ובחמש בבוקר פתחה את המיילים לקרא מה חדש.
שרי שלחה לי את התמונה של פאי פקאן שלי ושאלה אם יש גרסה לפסח.
נו-נו, אם קודם הלכה השינה, עכשיו אמרה לי ביי-ביי נתראה מחר בלילה!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כעבור שעה כבר הייתי במטבח מנסה בצק פריך שיהיה כשר לפסח ויתאים לעוגיות או פאי במקרה של שרי.
עשיתי ניסיונות ויצא בצק פנטסטי! הוא יתאים לכם לכל סוגי העוגיות או הפאי שתרצו להכין.
תעבדו לפי ההוראות כמו שכתבתי
שמים הכל במיקסר
עם המקציף של ה K ומערבבים הכל ביחד
שתי דקות עד שכל החומרים מתאחדים
לא צריך שתהייה מיקשה אחידה אבל שכל החומרים יתאחדו.
הוא רך מאד מאד אבל עם קורנפלור תגבשו ממנו כדור
שמים במקרר לשעה,
אחרי שעה מוציאים חותכים לשני חלקים
ומרדדים
בבקשה לעבוד מהר כי הבצק רך מאד.
בזמן שאתם עובדים עם חלק אחד
את החלק השני לשמור במקרר.
מבחר של עוגות ועוגיות לפסח תמצאו כאן
עוגות ועוגיות לפסח
אפשר להכין מה שרוצים עם הבצק,
הוא יכול לשמש כבצק לפאי מעולה
קחו את המתכון של פאי פקאן
תחליפו את התחתית עם הבצק פריך כשר לפסח
תעשו את כל היתר בדיוק כמו שכתוב במתכון
ויש לכם פאי פקאן מעולה!
אני הכנתי מגולגלות עם תמרים
ואי ואי – יצא סוף!!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מיטב בלוגרי הרשת הכינו לכם מתכונים מתוקים והכל כאן
מתכונים מתוקים לפסח הכי שווים
מבצע פסח לוהט בסוויט דולי!
2 משטחי אפייה ב-99 ש"ח כולל משלוח חינם!
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בצק פריך כשר לפסח
בצק פריך כשר לפסח
סוויט דוליIngredients
- 100 גרם חמאה
- 100 גרם שקדים טחונים
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- רבע כוס קורנפלור
Instructions
- שמים במיקסר את החמאה עם שקדים, אבקת סוכר, סוכר וניל וביצה
- מערבבים עם וו K שני סיבובים
- מוסיפים את הקמח תפוחי אדמה וקורנפלור ועוד שני סיבובים עד שהכל מתאחד
- הבצק מאד רך ולא אחיד וזה בסדר
- תקמחו משטח עבודה עם קורנפלור ותעבירו את העיסה
- יוצרים כדור, עוטפים בנילון נצמד ולמקרר לשעה
- מוציאים אחרי שעה, מחלקים לשניים ומתחילים לעבוד
- את החלק שלא עובדים איתו משאירים במקרר.
- הכנתי עוגיות עם ממרח תמרים, גלגלתי, חתכתי לפרוסות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כשלושים דקות מוציאים ונותנים להן להתקרר
- בוזקים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות נהדרות