Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
גאלט תאנים עם קרם פיסטוק
סוויט דולי
גאלט תאנים עם קרם פיסטוק שמכינים בעשרים דקות
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
18
minutes
mins
Total Time
40
minutes
mins
Course
מתכונים לעוגות
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
1
חבילה
בצק עלים שימרית
2
כפות
קרם פיסטוק
2
כפות
שקדים טחונים דק
15
תאנים
1
ביצה טרופה
1
כף
שקדים פרוסים לפרוסות
1
כף
אבקת סוכר
Instructions
משטחים את הבצק על תבנית אפייה עם הנייר
ככה יהיה יותר קל להכין
מורחים על הבצק את קרם הפיסטוק, לא עד הסוף
משאירים שולי בצק בצד
מפזרים מעל את השקדים הטחונים ומערבבים הכל ביחד
שוטפים ומייבשים את התאנים ומסדרים על גבי הבצק
את שולי הבצק מקפלים ומניחים על קצה התאנים
מורחים על הבצק ביצה טרופה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את המאפה
אופים כעשרים דקות עד שהגאלט משחים ומוציאים
מפזרים על הבצק האפוי אבקת סוכר. מקררים טיפה ומתחילים לאכול. חג שמח!
Keyword
גאלט תאנים עם קרם פיסטוק