מקציפים שמנת מתוקה לקצפת בהירה ואוורירית
מוסיפים את קרם הפיסטוק והחלב המרוכז
מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
מניחים תבנית סיליקון על משטח העבודה
ועם כפית מעבירים פנימה את הבלילה
אפשר גם עם שקית זילוף יותר קל
מכניסים למקפיא לפחות ל-4 שעות
ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים
כשהשוקולד נמס מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה
מוסיפים את אגוזי הלוז והפייטה ומערבבים הכל ביחד
מוציאים את התבנית של הסיליקון מהמקפיא, שולפים את הגלידוניות
עם מזלג מכניסים כל ריבוע לשוקולד שיצופה מכל הצדדים
מוציאים, מניחים על נייר וממשיכים ככה עם כל הגלידוניות
שמים את הגלידוניות בקופה ובחזרה למקפיא. פשוט וטעים!