גלידונית פיסטוק מתכון בייתי טעים בטירוף, קינוח קל הכנה ונהדר לשולחן החג.
כולם מכירים את שיגעון גלידת הפיסטוק ששטף את המדינה ואחרי שהכנתי ארטיק פיסטוק, אמרתי שגלידונית פיסטוק על שולחן החג, יהיה אחלה קינוח. ביסים קטנים וטעימים לקינוח הארוחה יהיו נהדרים.
הנה סרטון איך הכנתי ארטיק פיסטוק באותה דרך תכינו גלידוניות
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם ולראות את הגלידוניות בלייב –
האינסטגרם של סוויטדולי
הגלידוניות הנהדרות האלה יהיו אחלה קינוח לשולחן החג שלכם.
ביסים קטנים וקרים של גלידת פיסטוק, עם ציפוי שוקולד קרנצ'י וטעים – שמים בפה והופ נעלם.
אתם צריכים לבחור את תבנית הסיליקון שתכינו איתה ואחרי זה אתם מסודרים.
אחרי שהכנתי את התערובת, העברתי לתבנית סיליקון את תערובת הפיסטוק והקפאתי
אחרי שהקוביות קפאו, הוצאתי וטבלתי בשוקולד עם פצפוצים.
הפעם הלכתי על שוקולד חלב, לא מריר,
ובהחלט הוספתי את הפצפוצים כי הם מקפיצים את הטעם.
אתם כמובן תבחרו איזה טעם שוקולד אתם אוהבים.
גירסת פרווה לפי בקשתכם –
250 מל' שמנת צמחית
2 כפות ממרח פיסטוק
להקציף הכל ביחד, להקפיא בתבניות סיליקון,
להמיס שוקולד מריר במיקרו ולערבב עם שמן כמו בהוראות, להוסיף את פתיתי הקרמל ולטבול את הגלידוניות.
שתדעו לכם שלצלם זה גלידה זה קשה מאד!
הגלידוניות התחילו להינמס והייתי חייבת לטעום שהן יצאו טעימות!
כן-כן יצאו אש!
אני בחרתי בתבנית סיליקון עם ריבועים קטנים,
אתם יכולים לבחור כל צורה של תבנית סיליקון שאתם רוצים ולהקפיא.
מחפשים עוד מתכונים לגלידות?
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ
מבצע תבניות מושלם לראש השנה!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
גלידונית פיסטוק מתכון בייתי טעים בטירוף
גלידונית פיסטוק מתכון בייתי טעים בטירוף
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה
- 2 כפות חלב מרוכז
- 3 כפות מחית פיסטוק
- 200 גרם שוקולד חלב
- 1 כפית שמן
- 1 כף פייטה-שבבי קרמל מקורמלים
- 1 כף אגוזי לוז מקורמלים – ברס
Instructions
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת בהירה ואוורירית
- מוסיפים את קרם הפיסטוק והחלב המרוכז
- מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
- מניחים תבנית סיליקון על משטח העבודה
- ועם כפית מעבירים פנימה את הבלילה
- אפשר גם עם שקית זילוף יותר קל
- מכניסים למקפיא לפחות ל-4 שעות
- ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים
- כשהשוקולד נמס מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת חלקה
- מוסיפים את אגוזי הלוז והפייטה ומערבבים הכל ביחד
- מוציאים את התבנית של הסיליקון מהמקפיא, שולפים את הגלידוניות
- עם מזלג מכניסים כל ריבוע לשוקולד שיצופה מכל הצדדים
- מוציאים, מניחים על נייר וממשיכים ככה עם כל הגלידוניות
- שמים את הגלידוניות בקופה ובחזרה למקפיא. פשוט וטעים!