גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי
סוויט דולי
גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי במלית אגוזי מלך, כוסברה ומיונז. מנה מיוחדת וטעימה במיוחד.
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 49 minutes mins
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח אירופאי
- 2 חצילים
- שמן זית או תרסיס שמן
- 2 כפות מיונז
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפות אגוזי מלך קצוצים
- קורט מלח
פורסים את החצילים לפרוסות
בתבנית תנור מניחים נייר אפייה, מניחים את פרוסות החצילים ומרססים בשמן
מפזרים על החצילים מלח
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את החצילים
אופים כעשר דקות, הופכים לצד השני, מרססים ואופים עוד מספר דקות
מוציאים את החצילים כשהם מוכנים ושמים בצד
בקערית מערבבים את המיונז עם הכוסברה הקצוצה, אגוזי מלך קצוצים, שום כתוש וטיפת מלח
לוקחים כל פרוסת חציל מורחים כפית על כל החציל ומגלגלים
ככה מכינים את כל החצילים
ניתן להעביר לקופסה סגורה ולשמור במקרר עד ההגשה. בתיאבון.
Keyword גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי