גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי תוספת מיוחדת לשולחן הסלטים

שתף
הדפסה
גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי
מה צריך

2 חצילים
מיונז
כוסברה קצוצה
אגוזי מלך קצוצים
שום כתוש
מלח

מה צריך

2 חצילים
מיונז
כוסברה קצוצה
אגוזי מלך קצוצים
שום כתוש
מלח

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

הדרך הקלה להכין את החצילים הממולאים, לפרוס חצילים ולקלות אותם בתנור. מקררים את החצילים ומכינים בלילה. כל חציל מקבל כפית מהבלילה

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

 

מגלגלים את החצילים בקלות ויש לכם יופי של חצילים ממולאים

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

 

מנה נפלאה להגשה שהולכת יופי עם פרוסת חלה או לחם שחור אם אתם מעדיפים.
חייבת להודות שאני טעמתי את המנה עם מיונז והיא היתה טעימה להפליא, אבל ישר חשבתי שאפשר להחליף את המיונז ביוגורט או שמנת חמוצה והמנה גם תהייה משולמת.

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

 

קל מאד לקלות את החצילים בתנור – הנה הכנתי לכם מתכון עם סרטון הדרכה והכל כאן

איך מכינים חצילים בתנור

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

מבצע לפורים
הסט כולל תבנית וקערת אמייל וקולפן

מארז להכנת מאפים לפורים
לפרטים ורכישה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

המטבח הגאורגי ידוע בשימוש הרב שלו באגוזי מלך, וגלילות החצילים הן דוגמה קלאסית לשימוש זה.
המנה משקפת את העושר הקולינרי של גאורגיה ומציעה טעימה מהתרבות הקולינרית הייחודית שלה

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

 


גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

סוויט דולי
גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי  במלית אגוזי מלך, כוסברה ומיונז. מנה מיוחדת וטעימה במיוחד.
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 49 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 חצילים
  • שמן זית או תרסיס שמן
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • קורט מלח

Instructions
 

  • פורסים את החצילים לפרוסות
  • בתבנית תנור מניחים נייר אפייה, מניחים את פרוסות החצילים ומרססים בשמן
  • מפזרים על החצילים מלח
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את החצילים
  • אופים כעשר דקות, הופכים לצד השני, מרססים ואופים עוד מספר דקות
  • מוציאים את החצילים כשהם מוכנים ושמים בצד
  • בקערית מערבבים את המיונז עם הכוסברה הקצוצה, אגוזי מלך קצוצים, שום כתוש וטיפת מלח
  • לוקחים כל פרוסת חציל מורחים כפית על כל החציל ומגלגלים
  • ככה מכינים את כל החצילים
  • ניתן להעביר לקופסה סגורה ולשמור במקרר עד ההגשה. בתיאבון.
Keyword גלילות חצילים מהמטבח הגיאורגי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים