חותכים את חזה העוף לפרוסות או קוביות בערך בעובי חצי ס"מ ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את העוף לסיר, מטגנים מכל הצדדים.
מנקים את העוף מהבצל, זאת אומרת משאירים כמה שיותר בצל בסיר.
מוציאים את העוף החוצה למספר דקות ומניחים על צלחת.
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לסיר עם הבצל ומטגניםהיטב עד שהפטריות מקבלות גוון חום.
מוסיפים את הגריסים ויוצקים מים על הגריסים והפטריות.
מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים גם את הסויה.
תיזהרו עם הסויה והמלח שלא יהיה לכם מלוח מדי.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, ומבשלים כחצי שעה.
מחזירים את העוף בחזרה לסיר, מערבבים הכל ביחד ומבשלים עודכרבע שעה עד שהגריסים ממש רכים.
מגישים חם לשולחן ונהנים מכל ביס.