דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים
סוויט דולי
דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים 15 דקות בתנור והדג שלכם מוכן
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 25 minutes mins
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח ישראלי
- 5 נתחי סלמון מפולטים
- 1 כוס פיצוחים קצוצים: אגוזים מלך, פיסטוק, שקדים, קשיו, פרוסות שקדים קלויים
- חצי כוס פטרוזיליה
- חצי כוס כוסברה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם שמן זית
קוצצים את הפיצוחים ושמים בקערה
אפשר לפזר פרוסות שקדים זה יוסיף למראה
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים הכל ביחד
מתיזים תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית על התערובת ומערבבים
מפלטים את הסלמון שלא יהיה עור מלמטה ומייבשים אותו היטב
מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית על הסלמון
טובלים כל נתח דג היטב בתערובת הפיצוחים ומעבירים לתבנית
ככה עושים עם כל נתחי הדג
מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית פעם נוספת ולתנור
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כ-15 דקות לא יותר. הדג יהיה רך ועסיסי. בתיאבון! חג שמח
Keyword דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים