דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים, המנה הראשונה שלכם לחג, כי איך אפשר בלי דגים בחג? אני בחרתי בסלמון עם ציפוי קראנצ'י שאתם תאהבו מאד.
מנה יפה ומרשימה וטעימה כל כך! הציפוי הקראנצ'י מוסיף מרקם ניגודי נעים לדג הסלמון הרך.
אני השתמשתי במגוון סוגי פיצוחים כמו אגוזים, שקדים ופיסטוקים שהעניקו טעם עשיר ואגוזי, המשדרג את טעמו של הסלמון. המנה כשרה לפסח וטעימה אש.
השוס, אין טיפת שמן בדג. כדי להכין את הציפוי השתמשתי בתרסיס על בסיס שמן זית של פאם. הפתרון הנפלא לבישול בריא, והכי חשוב קל ונוח לשימוש.
הכנתי את תערובת הפיצוחים, עם עשבי התיבול, ערבבתי והתזתי את תרסיס על הפיצוחים. חשוב – תפלטו את הסלמון, אל תשאירו את העור מלמטה.
מתיזים שוב תרסיס שמן זית על הדג ומצפים אותו. זהו. 15 דקות בתנור והדג שלכם מוכן.
כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון
מנת הדג החגיגית, המרשימה והטעימה לכבוד פסח
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
תבנית עגולה קוטר 22/7 2.5 ליטר
לפרטים ורכישה
הפיצוחים עם הטעם המופלא של הדג – ביס חלומי בפה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שיהיה חג טעים ושקט לכל עם ישראל
דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים
המתכון בשיתוף "פאם"
דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים
סוויט דוליIngredients
- 5 נתחי סלמון מפולטים
- 1 כוס פיצוחים קצוצים: אגוזים מלך, פיסטוק, שקדים, קשיו, פרוסות שקדים קלויים
- חצי כוס פטרוזיליה
- חצי כוס כוסברה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם שמן זית
Instructions
- קוצצים את הפיצוחים ושמים בקערה
- אפשר לפזר פרוסות שקדים זה יוסיף למראה
- מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים הכל ביחד
- מתיזים תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית על התערובת ומערבבים
- מפלטים את הסלמון שלא יהיה עור מלמטה ומייבשים אותו היטב
- מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית על הסלמון
- טובלים כל נתח דג היטב בתערובת הפיצוחים ומעבירים לתבנית
- ככה עושים עם כל נתחי הדג
- מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית פעם נוספת ולתנור
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כ-15 דקות לא יותר. הדג יהיה רך ועסיסי. בתיאבון! חג שמח