דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים המנה הראשונה שלכם לפסח

שתף
הדפסה
דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים
סוויט טיפ

5 נתחי סלמון
1 כוס פיצוחים קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה
חצי כוס כוסברה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזליקום יבש
תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית

סוויט טיפ

5 נתחי סלמון
1 כוס פיצוחים קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה
חצי כוס כוסברה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזליקום יבש
תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים, המנה הראשונה שלכם לחג, כי איך אפשר בלי דגים בחג? אני בחרתי בסלמון עם ציפוי קראנצ'י שאתם תאהבו מאד.

מנה יפה ומרשימה וטעימה כל כך! הציפוי הקראנצ'י מוסיף מרקם ניגודי נעים לדג הסלמון הרך.

אני השתמשתי במגוון סוגי פיצוחים  כמו אגוזים, שקדים ופיסטוקים שהעניקו טעם עשיר ואגוזי, המשדרג את טעמו של הסלמון. המנה כשרה לפסח וטעימה אש.

השוס, אין טיפת שמן בדג. כדי להכין את הציפוי השתמשתי בתרסיס על בסיס שמן זית של פאם. הפתרון הנפלא לבישול בריא, והכי חשוב קל ונוח לשימוש.

הכנתי את תערובת הפיצוחים, עם עשבי התיבול, ערבבתי והתזתי את תרסיס על הפיצוחים. חשוב – תפלטו את הסלמון, אל תשאירו את העור מלמטה.
מתיזים שוב תרסיס שמן זית על הדג ומצפים אותו. זהו. 15 דקות בתנור והדג שלכם מוכן.

כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון

 

 

מנת הדג החגיגית, המרשימה והטעימה לכבוד פסח

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

תבנית עגולה קוטר 22/7 2.5 ליטר

תבנית עגולה קוטר 22.7

לפרטים ורכישה

הפיצוחים עם הטעם המופלא של הדג – ביס חלומי בפה

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שיהיה חג טעים ושקט לכל עם ישראל

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

 

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

 

המתכון בשיתוף "פאם"

דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

סוויט דולי
דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים 15 דקות בתנור והדג שלכם מוכן
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 נתחי סלמון מפולטים
  • 1 כוס פיצוחים קצוצים: אגוזים מלך, פיסטוק, שקדים, קשיו, פרוסות שקדים קלויים
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • חצי כוס כוסברה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • 1 תרסיס שמן פאם בטעם שמן זית

Instructions
 

  • קוצצים את הפיצוחים ושמים בקערה
  • אפשר לפזר פרוסות שקדים זה יוסיף למראה
  • מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים הכל ביחד
  • מתיזים תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית על התערובת ומערבבים
  • מפלטים את הסלמון שלא יהיה עור מלמטה ומייבשים אותו היטב
  • מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית על הסלמון
  • טובלים כל נתח דג היטב בתערובת הפיצוחים ומעבירים לתבנית
  • ככה עושים עם כל נתחי הדג
  • מתיזים שמן פאם על בסיס שמן זית פעם נוספת ולתנור
  • לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כ-15 דקות לא יותר. הדג יהיה רך ועסיסי. בתיאבון! חג שמח
Keyword דג סלמון בציפוי קראנצ'י פיצוחים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים