על מחבת חם ללא שמן קולים את הפיסטוקים והצנוברים כמה דקות
חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים מהגרעינים
מנקים עם כפית כדי שיהיה יותר קל
מכינים את הבשר.
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים ומטגנים אותו
מוסיפים מלח, פלפל,ראס אל חנות ושום כתוש ומערבבים הכל ביחד עד שהבשר מוכן
מוסיפים פנימה את הפיסטוקים והצנוברים ומערבבים הכל ביחד מבשלים כמה דקות
משמנים תבנית אפייה, משמנים כל ראש דלעת ערמונים
ממלאים את הדלעת ערמונים שלנו בתערובת הבשר הפיסטוקים והצנוברים
מסדרים על התבנית אחד אחרי השני
לפני שמכניסים לתנור יוצקים מעל שמן זית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-50 דקות עד שהערמונים רכים
בודקים אם הם רכים עם קיסם
מוציאים ומגישים חם. תענוג!