Go Back Email Link
דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים

דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים

סוויט דולי
דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים מנה חגיגית וטעימה
Prep Time 40 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 40 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • חצי כוס פיסטוקים
  • חצי כוס צנוברים
  • 4 דלעת ערמונים
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • רבע כוס שמן זית - למריחה על הדלעות

Instructions
 

  • על מחבת חם ללא שמן קולים את הפיסטוקים והצנוברים כמה דקות
  • חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים מהגרעינים
  • מנקים עם כפית כדי שיהיה יותר קל
  • מכינים את הבשר.
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים ומטגנים אותו
  • מוסיפים מלח, פלפל,ראס אל חנות ושום כתוש ומערבבים הכל ביחד עד שהבשר מוכן
  • מוסיפים פנימה את הפיסטוקים והצנוברים ומערבבים הכל ביחד מבשלים כמה דקות
  • משמנים תבנית אפייה, משמנים כל ראש דלעת ערמונים
  • ממלאים את הדלעת ערמונים שלנו בתערובת הבשר הפיסטוקים והצנוברים
  • מסדרים על התבנית אחד אחרי השני
  • לפני שמכניסים לתנור יוצקים מעל שמן זית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-50 דקות עד שהערמונים רכים
  • בודקים אם הם רכים עם קיסם
  • מוציאים ומגישים חם. תענוג!
Keyword דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים