דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים ופיסטוקים תהייה מנה חגיגית במיוחד לפאר את שולחן ראש השנה שלכם. מכינים את הדלעת במילוי הבשר ושמים בתנור והדלעת יוצאת רכה רכה, מלאה בטעמים והיא נהדרת.
הופתעתי כמה אנשים אוהבים דלעת ערמונים ועם המילוי המיוחד של הבשר עם הצנוברים והפיסטוקים, תהייה לכם מנה נפלאה וחגיגית.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מתחילים את הכנת התבשיל שלנו עם ריקון הדלעת.
חוצים את הדלעת לחצי ועם כפית מרוקנים את הגרעינים.
מי שממש רוצה, יכול לייבש את הגרעינים בשמש כמה שעות.
מכינים את המלית של הבשר עם הצנוברים והפיסטוקים,
מערבבים הכל ביחד, ממלאים את הדלעת ומכניסים לתנור.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן66 – מתכונים לווטצ'אפ
פנטסטי! פשוט פנטסטי!
מנה חגיגית מרשימה וכל כך טעימה!
ראש השנה מתקרב וזה הזמן להתחיל לחשוב על מתנות
והרוסטר הזה מושלם להכנת התבשיל.
המחיר כולל משלוח
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
את התמונות המדהימות צילמה בכשרון רב – גילי
דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים
דלעת ערמונים במילוי בשר וצנוברים
סוויט דוליIngredients
- חצי כוס פיסטוקים
- חצי כוס צנוברים
- 4 דלעת ערמונים
- 250 גרם בשר בקר טחון
- 5 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית ראס אל חנות
- רבע כוס שמן זית - למריחה על הדלעות
Instructions
- על מחבת חם ללא שמן קולים את הפיסטוקים והצנוברים כמה דקות
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים מהגרעינים
- מנקים עם כפית כדי שיהיה יותר קל
- מכינים את הבשר.
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים ומטגנים אותו
- מוסיפים מלח, פלפל,ראס אל חנות ושום כתוש ומערבבים הכל ביחד עד שהבשר מוכן
- מוסיפים פנימה את הפיסטוקים והצנוברים ומערבבים הכל ביחד מבשלים כמה דקות
- משמנים תבנית אפייה, משמנים כל ראש דלעת ערמונים
- ממלאים את הדלעת ערמונים שלנו בתערובת הבשר הפיסטוקים והצנוברים
- מסדרים על התבנית אחד אחרי השני
- לפני שמכניסים לתנור יוצקים מעל שמן זית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-50 דקות עד שהערמונים רכים
- בודקים אם הם רכים עם קיסם
- מוציאים ומגישים חם. תענוג!