משמנים תבנית אפייה, קולפים את החציל, חותכים לריבועים ומכניסים לתנור
אופים את החציל כחצי שעה בתנור עד שהקוביות משחימות
בינתיים, שמים בסיר את הקינואה האדומה, מכסים אותה במים ומבשלים כרבע שעה-עשרים דקות עד שהיא מתרככת
כשהמים מתאדים, עם מזלג מערבבים את הקינואה, מכבים את האש.
בינתיים, יוצקים שמן לסיר אחר, קוצצים את הבצלים ומאדים אותו היטב
שוטפים את העדשים השחורות היטב, מסננים את המים ומוסיפים לבצל שהשחים מעט
מטגנים הכל ביחד, מוסיפים מלח, פלפל שחור ו-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את העדשים כחצי שעה או עד שהמים מתאדים
כשהעדשים מוכנות וגם הקינואה, מעבירים את הקינואה לסיר עם העדשים
מוסיפים את קוביות החצילים, מוסיפים שום כתוש,ראס אל חנות ומערבבים הכל ביחד
חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומנקים מהגרעינים, מעבירים לתבנית אפייה
משמנים את הדלעות וממלאים מהתערובת לדלעות
יוצקים מעט שמן זית על המילוי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות
אופים כחמישים דקות, מוציאים ומגישים. מנה נפלאה וטעימה.